Ρόμπεν: «Δε φοβόμαστε τη Γιουνάιτεντ»

Η Μπάγερν Μονάχου δε φοβάται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως υπογράμμισε ο Άριεν Ρόμπεν, εν όψει των αναμετρήσεων των δυο ομάδων.

Η Μπάγερν Μονάχου δε φοβάται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως υπογράμμισε ο Άριεν Ρόμπεν, εν όψει των αναμετρήσεων των δυο ομάδων. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε πεπεισμένος πως η ομάδα του μπορεί να αφήσει εκτός συνέχειας του Champions League τους «κόκκινους διαβόλους».

Αρχικά, ο Ρόμπεν δήλωσε: «Ο Γκουαρντιόλα μας έχει μετατρέψει στην καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Κάναμε ένα ακόμα τεράστιο βήμα την εφετινή σεζόν. Είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν. Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, μπορούμε να ασκήσουμε τεράστια πίεση στους αντιπάλους μας. Και αυτή η πίεση που ασκούμε, κρατάει έως το τέλος της εφετινής σεζόν».

Σχετικά με τις αναμετρήσεις κόντρα στη Γιουνάιτεντ τόνισε: «Αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως είμαστε φορμαρισμένοι. Το ποδόσφαιρο που παίζουμε είναι φαινόμενο και θέλουμε όσο τίποτα άλλο τον τίτλο του Champions League. Η Μπάγερν δε φοβάται τη Γιουνάιτεντ σε καμία περίπτωση. Κερδίσαμε ήδη το πρωτάθλημα, όμως κανένας στα αποδυτήρια δεν ασχολείται πλέον με αυτή την επιτυχία. Ξέραμε ότι είχαμε κατακτήσει τον τίτλο, αρκετό καιρό πριν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.