Κλοπ: «Γκολ παγκόσμιας κλάσης»

Δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για το γκολ του Λεβαντόφσκι στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με το Ανόβερο, ο Γιούργκεν Κλοπ.

Δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για το γκολ που σημείωσε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με το Ανόβερο το Σάββατο, ο Γιούργκεν Κλοπ. Οι Βεστφαλοί επικράτησαν 3-0 και ο Γερμανός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το γκολ του Πολωνού επιθετικού, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη στον αγώνα του πρωταθλήματος.

Αρχικά, ο Κλοπ τόνισε για το γκολ του Λεβαντόφσκι: «Το γκολ του Λεβαντόφσκι δε νομίζω πως μπορεί να το ξεπεράσει κανένας άλλος. Πρόκειται για έναν γκολ παγκόσμιας κλάσης. Το τελείωμά του ήταν εξαιρετικό».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ματς με το Ανόβερο: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κανένας από τους 22 ποδοσφαιριστές δε μπορούσε να περπατήσει άνετα στο γήπεδο και όλοι λένε πως δεν ήταν κάτι εύκολο. Οι δυο ομάδες δούλεψαν σκληρά στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, χωρίς να έχουμε σπουδαία απόδοση και σημειώσαμε το πρώτο γκολ από στημένη φάση. Ήμουν χαρούμενος γιατί το είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις».

Τέλος, ο Γερμανός προπονητής συμπλήρωσε: «Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και πλέον ήταν δύσκολα τα πράγματα για τους αντιπάλους μας. Ήθελα να σκοράρουμε τρίτο γκολ νωρίτερα, καθώς υπήρχε ο κίνδυνος να μειώσουν οι αντίπαλοί μας. Η ομάδα μου αντιμετώπισε το παιχνίδι με μεγάλη σοβαρότητα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.