Στο κόλπο για Ντράξλερ η Μπάγερν

Προσπάθεια να χαλάσει τα σχέδια της Αρσεναλ και να κρατήσει στη Γερμανία τον Τζούλιαν Ντράξλερ σχεδιάζει η Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο.

Προσπάθεια να χαλάσει τα σχέδια της Αρσεναλ και να κρατήσει στη Γερμανία τον Τζούλιαν Ντράξλερ σχεδιάζει η Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο.
 
Ο προπονητής των Λονδρέζων Αρσέν Βενγκέρ παρακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό τον 20χρονο επιθετικό της Σάλκε και πλησίασε στην απόκτησή του τον Ιανουάριο, χωρίς τελικά να τα καταφέρει, βλέπει τα σχέδιά του να κινδυνεύουν από τους Βαυαρούς.
 
Πηγή της φημολογίας είναι ο Νορβηγός πρώην διεθνής επιθετικός και νυν σχολιαστής της νορβηγικής και της γερμανικής τηλεόρασης Γιαν Ααγκε Φιόρτοφτ, που έγραψε στο Twitter:
 
«Καταλαβαίνω ότι η Μπάγερν θα συμφωνήσει τώρα με τη Σάλκε και θα καταβάλει μέρος του οικονομικού ανταλλάγματος, αλλά ο Ντράξλερ θα πάει στο Μόναχο το 2015».
 
Σε άλλο μήνυμα ανέφερε: «Μου είπαν ότι στην Αρσεναλ ένιωσαν ότι χάνουν το παιχνίδι μόλις μπήκε η Μπάγερν, αλλά καταλαβαίνω ότι ο παίκτης δεν έχει αποφασίσει ακόμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.