Την προσεχή Πέμπτη η απόφαση για τον Χένες

Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, παραδέχτηκε στο δικαστήριο την απόκρυψη εισοδημάτων ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ από την αρμόδια φορολογική υπηρεσία της Γερμανίας.

Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, παραδέχτηκε στο δικαστήριο την απόκρυψη εισοδημάτων ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ από την αρμόδια φορολογική υπηρεσία της Γερμανίας.

Νωρίτερα η εισαγγελία, στη δίκη που εξελίσσεται με κατηγορούμενο τον Χένες, του απέδωσε κατηγορίες για μικρότερο ποσό ύψους τουλάχιστον 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ο 62χρονος, πρώην διεθνής Γερμανός ποδοσφαιριστής, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μετά την παραδοχή της πράξης του στην οποία ανέλυσε πώς τα κρατούσε τα χρήματά του σε μυστικό λογαριασμό σε ελβετική τράπεζα!

«Θα κάνω ό,τι μπορώ ώστε αυτό το τραγικό κεφάλαιο να κλείσει για εμένα», απολογήθηκε ο Χένες που αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης από επτά έως δέκα χρόνια με την απόφαση ν΄ ανακοινώνεται την Πέμπτη (13/3).

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, στο πόδι του οποίου αυτή τη στιγμή βρίσκεται ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, έδειξε διάθεση συνεργασίας αναφέροντας και τα ακριβή ποσά της άνομης πράξης του, κάτι που θεωρείται και ελαφρυντικό για πιο χαλαρή ποινή.

Τα μαντάτα δεν είναι καλά, πάντως, για τον Χένες που παρά τις άριστες σχέσεις που διατηρεί με την Άγκελα Μάρκελ «έπεσε» στον πιο σκληρό δικαστή, Ρούπερ Χέιντλ, ο οποίος θεωρείται ανελέητος. Πρόσφατα ο Χέιντλ φυλάκισε για αδίκημα 70χρονο, επομένως είναι άγνωστο αν στον Χένες στην προκειμένη περίπτωση αν θα φανούν χρήσιμες οι δημόσιες σχέσεις του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.