Επιστροφή στις νίκες για Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε 3-0 της Νυρεμβέργης και βρέθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η Ντόρτμουντ επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε 3-0 της Νυρεμβέργης και βρέθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Κλοπ επέστρεψε στις νίκες έπειτα και την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από το Αμβούργο δείχνοντας να ανακάμπτει απ’ την περίοδο ντεφορμαρίσματος που διένυε.

Το σκορ άνοιξε στο 51ο λεπτό ο Χούμελς και το 2-0 διαμορφώθηκε 13 λεπτά αργότερα με τον «συνήθη ύποπτο», Λεβαντόφσκι να σκοράρει. Το τελικό 3-0 πραγματοποιήθηκε στο 83ο λεπτό απ’ τον Μχιταριάν.

Έτσι, οι Βεστφαλοί έφτασαν τους 45 βαθμούς και πέρασαν στη δεύτερη θέση καθώς η Λεβερκούζεν ηττήθηκε στην έδρα της από τη Μάινζ.

Οι «ασπιρίνες» υποδέχτηκαν την ομάδα του Τούχελ και έπεσαν θύμα έκπληξης καθώς ηττήθηκαν με 1-0.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 37ο λεπτό ο Τσούπο Μοτίνγκ έπειτα από ασίστ του Μπελ αλλά ήταν αρκετό για να δώσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του και να την ανεβάσει στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Η μέχρι πρότινος έκτη Γκλάντμπαχ δεν μπόρεσε να διατηρήσει τη θέση της καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπράουνσβαιγκ και έτσι υποχώρησε στην έβδομη θέση.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν πρώτοι το σκορ στο 24ο λεπτό με τον Νταβάρι αλλά στο 52ο λεπτό ο Τερ Στέγκεν με αυτογκόλ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Παρά την ισοπαλία οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και πλέον είναι αρκετά δύσκολο να παραμείνουν στην κατηγορία.

Η Βέρντερ Βρέμης επικράτησε 1-0 στην έδρα της επί του Αμβούργου και έτσι «σκαρφά»ωσε” στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Γιουνούζοβιτς στο 19ο λεπτό αλλά έφτανε για να δώσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του και να την απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη.

Τέλος, Άουγκσμπουργκ και Ανόβερο αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 με τους γηπεδούχους να «πιάνουν» τη Χέρτα στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Το σκορ άνοιξε στο 21ο λεπτό ο Ντιουφ αλλά στο 55ο λεπτό ο Κλάβαν σκόραρε έπειτα από πάσα του Βέρνερ και χάρισε στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.