Νέα «σφαλιάρα» για τη Σάλκε

Ακόμη μία συντριβή γνώρισε η Σάλκε που μετά το εντός έδρας 6-1 από τη Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχασε με 5-1 από την Μπάγερν στο Μόναχο για την Μπουντεσλίγκα.

Ακόμη μία συντριβή γνώρισε η Σάλκε που μετά το εντός έδρας 6-1 από τη Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχασε με 5-1 από την Μπάγερν στο Μόναχο για την Μπουντεσλίγκα. Οι Βαυαροί έκαναν πλάκα στην αντίπαλό τους, φτάνοντας στο 4-0 απ’ το ημίχρονο με γκολ των Αλάμπα (3′), Ρόμπεν (15′, 28′) και Μάντζουκιτς (24′).

Ο Ραφίνια στο 64′ με αυτογκόλ μείωσε άθελά του για τους φιλοξενούμενους, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ρόμπεν, πετυχαίνοντας χατ τρικ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 77′. Το πέναλτι έκανε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός και αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα.

Η πρωτοπόρος Μπάγερν διατηρήθηκε στο +20 από τη δεύτερη Ντόρτμουντ, ενώ η Σάλκε έμεινε μεν στην τέταρτη προνομιούχο θέση, αλλά με τη Βόλφσμπουργκ στο -2 πίσω της και με αγώνα λιγότερο.

Μπάγερν (4-3-3, Γκουαρδιόλα): Νόιερ – Ραφίνια, Χάβι Μαρτίνεθ, Ντάντε, Αλάμπα – Σβαϊνστάιγκερ (77′ Χόιμπιεργκ), Τιάγκο Αλκάνταρα, Κρόος – Ρόμπεν (84′ Κοντέντο), Γκέτσε (70′ Πισάρο), Μάντζουκιτς

Σάλκε (4-3-3, Κέλερ): Φέρμαν – Χέβεντες, Παπαδόπουλος, Ματίπ, Κολάσινατς – Νόιστεντερ, Μπόατενγκ, Γκορέτσκα (29′ Φουχς) – Φαρφάν, Ντράξλερ (78′ Χούγκλαντ), Χούντελααρ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.