Μωραΐτης από Μαυροβούνιο: “Προσέχουμε αλλά δεν πανικοβαλόμαστε”

Ο πρώην επιθετικός της Παναχαϊκής και νυν της Μπουντούτσνοστ μίλησε στο novasports.gr για το πως βιώνει την "πανδημία" στο Μαυροβούνιο την ώρα που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά με πέντε γκολ σε τέσσερα παιχνίδια.

Τον Ιανουάριο πήρε την απόφαση να αφήσει την Παναχϊκή μετά από τριάμισι χρόνια για να δοκιμάσει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην ιστορική Μπουντούτσνοστ στο Μαυροβούνιο. 

Ο 23χρονος Έλληνας επιθετικός, που ήταν διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες, έχει ξεκινήσει εντπωσιακά και έχει πετύχει ήδη πέντε γκολ σε τέσσερα ματς. Μάλιστα στο πρόσφατο απέναντι στη Ζέτα πέτυχε δύο γκολ. 

Πως ζει όμως αυτή την κατάσταση εν μέσω πανδημίας; Πως αντιμετωπίζουν την ιδιάζουσα αυτή κατάσταση ο ίδιος με την σύντροφό του στην Ποντγκόριτσα;

“Η αλήθεια είναι ότι εδώ δεν έχουμε ακόμα κάποιο κρούσμα ή τουλάχιστον δεν έχει γίνει γνωστό και επίσημα. Όλοι θεωρούν πως σίγουρα θα υπάρχει, καθώς υπάρχουν στις γειτονικές Αλβανία και Σερβία άρα αποκλείεται να μην υπάρχει εδώ.

Εγώ είμαι εδώ με την σύντροφό του πάνω από ένα μήνα και φυσικά ακολουθούμε πιστά όλες τις οδηγίες των ειδικών. Δε βγαίνουμε πολύ, δε συναναστρεφόμαστε πολλούς ανθρώπους, δεν έχουμε πανικοβληθεί και απλά προσέχουμε όπως πρέπει όλοι να κάνουμε.

Το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και όλοι στην Ελλάδα ώστε να μείνουμε μακριά από όλο αυτό.”

Ο Παναγιώτης Μωραΐτης είναι ο μοναδικός ξένος στην Μπουντούτσνοστ και ζει μια πρωτόγνωρη εμπειρία σε μια ιστορική ομάδα η οποία είναι πρωτοπόρος και έτοιμη να κατακτήσει ένα ακόμα πρωτάθλημα. Το ποδόσφαιρο σίγουρα το απολαμβάνει. Ο ίδιος μας μεταφέρει και πως είναι η ζωή και η ομάδα στην Ποντγκόριτσα.

“Η ζωή δε διαφέρει πολύ από την δικιά μας. Υπάρχει ζωή ο κόσμος βγαίνει, είναι ωραία ήρεμα. Ποδοσφαιρικά υπάρχει οργάνωση, οι περισσότερες ομάδες έχουν τα βασικά, τα προπονητικά τους είναι ωραία και η ομάδα μου είναι σε ένα επίπεδο πολύ υψηλό τόσο οργανωτικά όσο και ποδοσφαιρικά. Είμαι πραγματικά χαρούμενος εδώ περνάω πολύ όμορφα, έχω ξεκινήσει πολυ καλά και νιώθω πολύ ωραία.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.