Ο Αντριάνο θέλει να γυρίσει στα γήπεδα!

Αποφασισμένος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, δηλώνει ο Αντριάνο! Τι κι΄ αν βαδίζει στα 35, τι κι΄αν έχει να παίξει ποδόσφαιρο από το 2016...

Αποφασισμένος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, δηλώνει ο Αντριάνο! Τι κι΄ αν βαδίζει στα 35, τι κι΄αν έχει να παίξει ποδόσφαιρο από το 2016…
 
«Προετοιμάζομαι για μία νέα πρόκληση», δήλωσε ο διεθνής (σ.σ. 32 συμμετοχές) Βραζιλιάνος επιθετικός σε τηλεοπτική εκπομπή του δικτύου «TV Globo» και πρόσθεσε: «Από τότε που σταμάτησα να παίζω, κατάφερα να διατηρούμαι σε φόρμα. Είμαι έτοιμος να το κάνω και ξέρω ότι μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός».
 
Η τελευταία φορά που φόρεσε ποδοσφαιρικά παπούτσια ο Αντριάνο με την σπουδαία καριέρα στα γήπεδα της Βραζιλίας και της Ευρώπης, ήταν το σύντομο «πέρασμα» του από τις ΗΠΑ και οι δύο (!) αγώνες που έδωσε με την ομάδα του Μαϊάμι.
 
Απομένει να διαπιστωθεί, εάν θα βρεθεί ομάδα που να τον εντάξει στο δυναμικό της τον προσεχή Ιανουάριο, ενώ ο έμπειρος άσος έχει ως προτεραιότητα να παίξει σε σύλλογο της πατρίδας του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.