Μάτος: “Νεότερα σε 10 μέρες”

Ο Μαρσέλο Μάτος δήλωσε πως θέλει να μείνει στη Βραζιλία και αποκάλυψε ότι νεότερα για το θέμα του θα υπάρχουν σε δέκα μέρες

Ο Μαρσέλο Μάτος δήλωσε πως θέλει να μείνει στη Βραζιλία και αποκάλυψε ότι νεότερα για το θέμα του θα υπάρχουν σε δέκα μέρες. Ο Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην Μποταφόγκο, δεν έχει καλές αναμνήσεις από τον Χενκ Τεν Κάτε. «Θα ήθελα να μείνω στη Βραζιλία. Στον Παναθηναϊκό έχω την ανασφάλεια ότι, στην περίπτωση που γυρίσω, θα πρέπει να ξεκινήσουν όλα από την αρχή. Μου άρεσε πολύ η διαμονή μου στην Ελλάδα, αλλά είχα προβλήματα με τον Ολλανδό προπονητή και δεν μπορούσα να παίξω. Γύρισα στη Βραζιλία και έπρεπε να προσαρμοστώ εκ νέου στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, αλλά και στη γενικότερη κατάσταση, λόγω της οικογένειάς μου», είπε ο Μάτος στην “Sportday”.

Και συνέχισε: “Ο ατζέντης μου πρέπει να είναι, ήδη, στην Ευρώπη για να λύσει το θέμα. Αν δεν μπορέσω, πάντως, να συνεχίσω στη Βραζιλία, θα γυρίσω χαρούμενος, κυρίως λόγω της κερκίδας. Τον πρώτο χρόνο ήμουν πολύ χαρούμενος, αλλά τον δεύτερο ήμουν πολύ στεναχωρημένος και εκνευρισμένος, οπότε έπρεπε να έρθω στην πατρίδα μου, για να αναρρώσω τόσο ποδοσφαιρικά, όσο και ψυχολογικά. Πιστεύω ότι σε δέκα μέρες θα γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα. Εξαρτάται, πάντως, πολύ από τον Παναθηναϊκό. Περιμένουμε να ακούσουμε τι έχουν να μας πουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.