Μάτος: «Θέλω να μείνω εδώ»

Δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Μαρσέλο Μάτος.

Δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Μαρσέλο Μάτος. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος τόνισε πως είναι ευχαριστημένος με την έως τώρα καριέρα του στη Μποταφόγκο και επιθυμεί να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ο παίκτης αγωνίζεται ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό έως το τέλος της σεζόν και δεν έχει αποφασιστεί ακόμα το αν θα παραχωρηθεί με κανονική μετεγγραφή ή το αν θα επιστρέψει στην Παιανία.

Ο Μάτος τόνισε στον βραζιλιάνικο Τύπο: «Ακόμη δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Ο μάνατζέρ μου βρίσκεται σε επαφή με τη διοίκηση της Μποταφόγκο. Ελπίζω να βρεθεί μία λύση και να μπορέσω να βοηθήσω την Μποταφόγκο να κατακτήσει τίτλους φέτος».

Στην συνέχεια τόνισε για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει: «Για 8-10 μέρες πονούσα πολύ στο πέλμα και έκανα ενέσεις για να αγωνίζομαι. Στον αγώνα με τη Φλουμινένσε στις 6 Φεβρουαρίου δεν ήμουν 100% καλά. Δεν πονάω πια. Καθημερινά ανεβάζω ρυθμούς προπόνησης. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη εκτίμηση, αλλά ελπίζω πως σε δέκα ημέρες θα επιστρέψω στους αγώνες της Μποταφόγκο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.