Ο Μιραλάς έτοιμος για το φιλικό με Γαλλία

Μιλώντας στη βελγική εφημερίδα «Derniere Heure» ο Κέβιν Μιραλάς εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στο φιλικό κόντρα στη Γαλλία.
Δημοσίευση: 14/11/2011 - 10:07
Μιλώντας στη βελγική εφημερίδα «Derniere Heure» ο Κέβιν Μιραλάς εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στο φιλικό κόντρα στη Γαλλία. «Ελπίζω να είμαι στις επιλογές, αλλά ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει. Θέλω να παίξω κόντρα στη Γαλλία και θα δώσω το 100%, εφόσον μου δοθεί η ευκαιρία» είπε.

Και πρόσθεσε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό φιλικό ματς, ιδιαίτερο για μένα, αλλά έτσι και αλλιώς η παρουσία μου στη Εθνική ομάδα είναι τιμή και περηφάνια. Θεωρώ τον εαυτό μου μαχητή και ελπίζω να πάρω άλλη μία ευκαιρία».

Ο Μιραλάς έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή του εναντίον της Ρουμανίας:  «Έκανα ένα καλό παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος τόσο από την προσωπική μου απόδοση όσο και για τη νίκη της ομάδας. Είχαμε ανάγκη μια τέτοια νίκη, μετά τον αποκλεισμό μας από το Euro και την αξίζαμε παρότι φοβηθήκαμε στο τέλος του αγώνα. Αν κάναμε το 3-0, όπως έπρεπε, δεν θα αγχωνόμασταν».

Και κατέληξε: «Πριν από το ματς ήμουν ενθουσιασμένος, αλλά ταυτόχρονα νευρικός και αγχωμένος, επειδή περίμενα πολύ καιρό την επιστροφή μου στην Εθνική. Πρέπει να δουλέψω στους αυτοματισμούς της ομάδας και στις κινήσεις μου».