«Αιχμάλωτος» στο Ιράν ο Στραματσόνι!

Ο Αντρέα Στραματσόνι ζει έναν «εφιάλτη» στο Ιράν και δεν μπορεί να φύγει από τη χώρα για να επισκεφτεί την οικογένειά του!

Ο Αντρέα Στραματσόνι ζει έναν «εφιάλτη» στο Ιράν και δεν μπορεί να φύγει από τη χώρα για να επισκεφτεί την οικογένειά του!

Ο Ιταλός πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού και νυν της Εστεγκλάλ, σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport, θα έπαιρνε την Πέμπτη πτήση που θα τον μετέφερε από την Τεχεράνη στη Ρώμη μέσω Ντόχα, ωστόσο οι αρχές του Ιράν τον σταμάτησαν στο αεροδρόμιο, καθώς είχε λήξει η τουριστική του «βίζα», παρ’ όλο που εργάζεται στη χώρα εδώ και 80 μέρες!

Το ίδιο συνέβη και με τον βοηθό του και πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Σεμπάστιαν Λέτο, με τους δύο πρώην «πράσινους» να νιώθουν «αιχμάλωτοι» στο Ιράν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Στραματσόνι, πήγε με πολλές υποσχέσεις στο Ιράν έπειτα από παρότρυνση του τεχνικού διευθυντή της Εστεγκλάλ Αλί Χατίρ, πρώην στελέχος της ΦΙΦΑ, τον οποίο γνώριζε από τα χρόνια της Ίντερ.

Υπόγραψε διετές συμβόλαιο αντί 1.6 εκατ. ευρώ με αποζημίωση 3 εκατ. ευρώ σε περίπτωση απόλυσης, όμως γρήγορα το όνειρο μετατράπηκε σε εφιάλτη. Ο Χατίρ παραιτήθηκε λόγω προβλημάτων με τη διοίκηση, το προπονητικό κέντρο της ομάδας είναι σε κακή κατάσταση, ενώ οι μεταγραφές που ήθελε δεν έγιναν. 

Χαρακτηριστικά, ο Στραματσόνι ήθελε τον Κροάτη πρώην αμυντικό της Νάπολι και της Φιορεντίνα Χρβόγιε Μίλιτς, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει καν βίζα για να μεταβεί στην Τεχεράνη!

Στις 22 Αυγούστου ξεκίνησε το πρωτάθλημα με ήττα από τη Σάζι, με τον Στραματσόνι να ξεσπά στη συνέντευξη Τύπου καθώς είχε μείνει χωρίς διερμηνέα και δεν μπορούσε καν να δώσει οδηγίες στους παίκτες του. 

Την περασμένη Πέμπτη, ο Ιταλός θέλησε να επιστρέψει για μερικές μέρες στην πατρίδα του μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Φουλάντ, όμως οι αρχές του αεροδρομίου της Τεχεράνης είχαν άλλη άποψη…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.