Στην Κόμπε ο Ποντόλσκι

Κόντρα στο ρεύμα που θέλει τους ποδοσφαιριστές να αφήνουν την Ευρώπη για την Κίνα, ο Λούκας Ποντόλσκι προτίμησε την Ιαπωνία και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βίσελ Κόμπε.

Ο Λούκας Ποντόλσκι επιβεβαίωσε πως το καλοκαίρι θα φύγει από την Τουρκία και τη Γαλατασαράι, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιαπωνία και τη Βίσελ Κόμπε, αντί περίπου 4.7 εκατ. ευρώ. Ο διεθνής Γερμανός επιθετικός θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον ασιατικό σύλλογο και θα εισπράξει γύρω στα 15 εκατ. ευρώ για να συνεχίσει την καριέρα του στη «χώρα του ανατέλλοντος ηλίου».

Ο Γερμανός φορ της «Γαλατά» τονίζει στην ανακοίνωσή του πως πήρε μια απόφαση που έχει να κάνει κυρίως με την αναζήτηση νέας πρόκλησης και δεν αφορά σε κάτι αρνητικό προς τον τουρκικό σύλλογο στον οποίο βρίσκεται τα τελευταία χρόνια: «Θα εξηγήσω περισσότερα όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Μέχρι τότε, παραμένω απόλυτα επικεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με τη Γαλατασαράι και πιστός στους τρομερούς οπαδούς μας» δήλωσε σχετικά.

Μετά από σπουδαία καριέρα σε Κολονία, Μπάγερν, Αρσεναλ και την κατάκτηση του Μουντιάλ 2014 με την εθνική Γερμανίας, ο Ποντόλσκι μεταπήδησε το 2015 στη Γαλατάσαραϊ και αρχικά πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, στη συνέχεια όμως ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.