Με ανατροπή η κατάκτηση του Σούπερ Καπ για τον «Αίαντα»

Ο Άγιαξ κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της νέας χρονιάς στην Ολλανδία αφού νίκησε με 3-2 την Άλκμααρ και μάλιστα με ανατροπή.

Ο Άγιαξ κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της νέας χρονιάς στην Ολλανδία αφού νίκησε με 3-2 την Άλκμααρ και μάλιστα με ανατροπή.

Ο «Αίαντας» ήταν το φαβορί της αναμέτρησης αλλά η Άλκμααρ τον κοίταξε στα μάτια και μάλιστα του έβαλε δύσκολα όταν βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο 51ο λεπτό από γκολ του Γκουντμουντσον έπειτα από ασίστ του Γιόχανσον. Σαν να μην έφτανε αυτό, η ομάδα του Βερμπέεκ έφτασε και σε ένα δεύτερο γκολ στο 67ο λεπτό με τον Γιόχανσον αυτή τη φορά και όλα έδειχναν πως θα έκανε την έκπληξη και θα κατακτούσε το Σούπερ Καπ.

Οι παίκτες του Φρανκ Ντε Μπουρ όμως είχαν διαφορετική άποψη και αφού κατάφεραν να μειώσουν με αυτογκόλ του Γκουβελέου έφτασαν και στην ισοφάριση στο 75ο λεπτό με τον Σίγκπορσον.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες στην κανονική διάρκεια και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση όπου «χρυσός» σκόρερ έμελε να είναι ο Ντε Γιονγκ που στο 103ο λεπτό σημείωσε το τρίτο γκολ της ομάδας του και κατάφερε να της χαρίσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.