Μεγάλα ματς στην περιφέρεια για το N’JOY UNI-League 13!

Η περιφερειακή δράση του N'JOY UNI-League 13 ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς στο 2014! Τα παιχνίδια της νέας χρονιάς έφεραν και τις πρώτες εκπλήξεις και η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική!

Η περιφερειακή δράση του N’JOY UNI-League 13 ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς στο 2014! Τα παιχνίδια της νέας χρονιάς έφεραν και τις πρώτες εκπλήξεις και η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική!
 
Η συνεργασία με τo Red Bull φυσικά συνεχίζεται για 4η χρονιά, δίνοντας φτερά στους παίχτες όποτε χρειάζεται και …πιστέψτε μας, χρειάζεται συχνά!!! Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως το RED BULL έχει την τιμητική του πριν και μετά τα ματς!
 
Στο Ηράκλειο, το ματς που ξεχώρισε ήταν αυτό ανάμεσα στους Ιπτάμενοι και τους Just Cavali δύο ομάδες με ιστορία στο θεσμό. ο αγώνας μεταξύ τους βρήκε νικήτρια την ομάδα του Just Cavali με σκορ 6-3.
 
Στο μοναδικό ματς του Α’ ομίλου, που διεξάγεται σε αγώνες 8Χ8 οι Περδίκαροι κέρδισαν 6-4 του
Ατλέτικο Μπινέιρος-Περδίκαροι
 
Στον Β’ και Γ’ Όμιλο, με τα ματς να διεξάγονται ως 5Χ5, είχαμε τα εξής αποτελέσματα:
 
ΑΕ.ΑΝ. – Αιώνιοι Φοιτητές: 9 – 3
Μπέμπηδες – Γόρτυς: 3 – 16
Mark Travel – Μαθηματικοί: 11 – 8
ο N’JOY είναι παρόν  στην μεγαλύτερη γιορτή των φοιτητών με τον πιο εμφατικό τρόπο: Μεγάλος χορηγός εδώ και 5 χρόνια και απόλυτα συνδεδεμένο μαζί τους
 
To CU έχει δημιουργήσει δική του σχολή στην επικοινωνία. Ειδικά το Students xclusive είναι το sos για κάθε φοιτητή. Και πώς να μην είναι δηλαδή αφού δίνει τον περισσότερο χρόνο ομιλίας προς όλους, κάτι που σίγουρα χρειάζεται σε όλους τους παίχτες του N’JOY UNI-League.
 
Στη Θεσσαλονίκη, τα αποτελέσματα ήταν τα ακόλουθα:
 
Remal Madrid – Σωμάν 6 – 6
Περιπατητές – Σκουάντρα Ατζούρα 14 – 4
Σταυροφόροι – Barcelioma 12 – 8
Η Μπάρτσα των Φτωχών – The legends 5 – 5
Mpafalonica – Oι Παίδαροι 5 – 8
 
Και η Χαλκίδα είχε ποδοσφαιρική δράση:
 
Passage – Άμπαλοι 12 – 15 (συναρπαστικό ματς και απρόσμενο αποτέλεσμα που δείχνει πόσο ανοιχτός είναι ο όμιλος!
Selesao – Real Pesadilla 5 – 8 (οι πρωταθλητές έχασαν από την ομάδα που κατετάγη πέρυσι στην 3η θέση!)
 
Η διοργάνωση περικλείει στην μεγάλη παρέα της το μεγαλύτερο ελληνικό deal site εκδρομών, το οποίο ήρθε για να μας ταξιδέψει: Το www.ekdromi.gr που προσφέρει φανταστικές προσφορές για αποδράσεις και εκδρομές στα καλύτερα καταλύματα σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας,  θα στείλει τους πρωταθλητές σε υπέροχους προορισμούς. Σε συνεργασία με το ekdromi.gr, δύο από τα top καταλύμματα που θα φιλοξενήσουν κάποιους από τους νικητές είναι στην Αγία Μαρίνα Χανιίων το http://www.eleftheria-hotel.com/ και στη Ζάκυνθο το
http://www.ecoresortzefyros.com
 
Στο ματς του Βόλου, είχαμε: Ντόρτμουντ – Κοντοτούρτες 8 – 6, με την ομάδα Ντόρτμουντ να έχει το απόλυτο νικών (3 στα 3)!
 
Το N’JOY είναι παρόν  στην μεγαλύτερη γιορτή των φοιτητών με τον πιο εμφατικό τρόπο: Μεγάλος χορηγός εδώ και 5 χρόνια και απόλυτα συνδεδεμένο μαζί τους…
 
Το N’JOY UNI-League ως το εθνικό πρωτάθλημα minifootball είναι η διοργάνωση από την οποία συγκροτείται η Ελληνική Ομάδα η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό 2014 της EMF (European Minifootball Federation).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.