Η ρήτρα του Σεμέδο, αλλάζει τα δεδομένα

Καιρό τώρα το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται στα ρεπορτάζ για τους κεντρικούς αμυντικούς αμυντικούς του οποίους τσεκάρει ο Ολυμπιακός. Τώρα δείχνει και πάλι να βρίσκεται κοντά.
Δημοσίευση: 15/06/2019 - 16:24
 Καιρό τώρα το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται στα ρεπορτάζ για τους κεντρικούς αμυντικούς αμυντικούς του οποίους τσεκάρει ο Ολυμπιακός. 
Τη μία τα πράγματα έδειχναν εξαιρετικά θετικά για τους ερυθρόλευκους και την άλλη ο παίκτης φαινόταν να βρίσκεται πολύ μακριά από το λιμάνι. 
Μία από αυτές τις περιπτώσεις, που έμοιαζε να χάνεται οριστικά ο παίκτης ήταν προχθές που με δηλώσεις του τόνισε πως θα ήθελε να παραμείνει στην Πορτογαλία και στις κορυφαίες ομάδες της Λίγκας. 
Αυτό όπως ήταν λογικό έβαλε πολλούς σε σκέψεις πως ο παίκτης χάνεται οριστικά για την ομάδα του Πειραιά. Όμως υπάρχει μία παράμετρος που λίγοι σκέφτηκαν από τον αρχή. 
Ο Σεμέμδο, είναι μία πολύ σπουδαία περίπτωση ποδοσφαιριστή και μία ποδοσφαιρική επένδυση παρά τα όποια προβλήματα εκτός γηπέδου. Αυτός είναι και ο λόγος που η Σπόρτινγκ έβαλε ρήτρα αποδέσμευσης τα 20 εκατομμύρια ευρώ. 
Αυτό είναι στα υπέρ του Ολυμπιακού, καθώς καμία από τις δύο Πορτογαλικές ομάδες, Μπενφίκα και Πόρτο που τον θέλουν δεν θα δώσει 20εκ για την αποδέσμευση του παίκτη. 
Αυτό λοιπόν είναι στα υπέρ του Ολυμπιακού, καθώς οι ερυθρόλευκοι μπορούν να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού. 
Αναμένεται όπως είναι λογικό να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα που θα έρθει.