Το "αντίο" του Μιχάι στον Παναιτωλικό (photo)

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ενέα Μιχάι αποχαιρέτισε άπαντες στο Αγρίνιο και τους ευχαρίστησε για όσα πέρασε εκεί.
Δημοσίευση: 25/06/2019 - 18:14
O Ενέα Μιχάι θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ κλείνοντας με αυτό τον τρόπο τον κύκλο του στον Παναιτωλικό. 
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτισε άπαντες στο Αγρίνιο και τους ευχαρίστησε για όσα πέρασε εκεί.  

Αναλυτικά: 
"5 χρόνια στην ομάδα του Παναιτωλικού σε μια ομάδα που με ανέδειξε και με βοήθησε να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση που σεβάστηκε την επιθυμία μου και με άφησε την κατάλληλη στιγμή να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου, όλους του προπονητές που συνεργάστηκα και φυσικά τους συμπαίκτες που γνώρισα και έμαθα πολλά από αυτούς όλα αυτά τα χρόνια. Ένα ευχαριστώ στον κόσμο που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Ανταποδίδω όλη αυτήν την αγάπη και εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα του Παναιτωλικού. Με σεβασμό και εκτίμηση Ενεα Μιχαι"

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

5 χρόνια στην ομάδα του Παναιτωλικού σε μια ομάδα που με ανέδειξε και με βοήθησε να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση που σεβάστηκε την επιθυμία μου και με άφησε την κατάλληλη στιγμή να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου, όλους του προπονητές που συνεργάστηκα και φυσικά τους συμπαίκτες που γνώρισα και έμαθα πολλά από αυτούς όλα αυτά τα χρόνια. Ένα ευχαριστώ στον κόσμο που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Ανταποδίδω όλη αυτήν την αγάπη και εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα του Παναιτωλικού. Με σεβασμό και εκτίμηση Ενεα Μιχαι 🙏

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Enea Mihaj (@enea_michai) στις