«Κλείνει» Σαμουηλίδη, Μανουσαρίδη

Η Αναγέννηση Επανομής βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Νίκο Σαμουηλίδη και Κώστα Μανουσαρίδη, οι οποίοι εκτός απροόπτου θα αποκτηθούν τις επόμενες μέρες.
Δημοσίευση: 12/07/2012 - 22:58

Η Αναγέννηση Επανομής βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Νίκο Σαμουηλίδη και Κώστα Μανουσαρίδη, οι οποίοι εκτός απροόπτου θα αποκτηθούν τις επόμενες μέρες. Αμφότεροι αγωνίζονται στη θέση του αμυντικού μέσου, ενώ έχουν μείνει ελεύθεροι από Αγροτικό Αστέρα και Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας αντίστοιχα.

Ο πρώτος είναι 25 χρονών και παλιότερα έχει θητεύσει ακόμα σε Απόλλωνα Καλαμαριάς (στη Σούπερ Λίγκα) και Οδυσσέα Αναγέννησης (Γ΄ Εθνική). Ο Μανουσαρίδης είναι επίσης 25 ετών, έχει την ευχέρεια να παίξει και στόπερ, ενώ στο παρελθόν υπήρξε συμπαίκτης στη Δόξα Δράμας με το πρώτο απόκτημα της Αναγέννησης, τον τερματοφύλακα, Λευτέρη Τοπαλίδη. Ο Κώστας Μανουσαρίδης έχει αγωνιστεί ακόμα σε ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκό, Κέρκυρα, Πιερικό και Μακεδονικό.

Βεβαίως, συζητήσεις υπάρχουν και με άλλους παίκτες που έχουν γνώση της κατηγορίας και αναμένονται εξελίξεις.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι παρελθόν από την Επανομή αποτελούν πλέον ο στόπερ, Απόστολος Παπαζούδης και ο αριστερός μπακ, Ιορδάνης Πεχλιβανίδης.