Μέλη της ΕΠΟ συναντήθηκαν με τον Σάντος

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ συναντήθηκαν με τον Πορτογάλο τεχνικό. Ποιος ο λόγος του ραντεβού; Παραμένει χωρίς πλάνο η Εθνική ομάδα δύο μήνες πριν το ματς με την Φινλανδία.

Στις 5 Σεπτεμβρίου, δηλαδή σε λιγότερο από δύο μήνες η Εθνική ομάδα παίζει το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση στο EURO 2020 και τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο είναι αβέβαιο με ποιον προπονητή θα πάει στο Τάμπερε και άρα είναι αβέβαιο ποιο θα είναι το ρόστερ της ομάδας.

Ρεπορτάζ που δεν έχουν διαψευστεί κάνουν λόγο για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, κάτι για το οποίο ο άμεσα ενδιαφερόμενος Άγγελος Αναστασιάδης δεν έχει ενημερωθεί. Και πως να έχει ενημερωθεί όταν κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του για το αν μένει ή φεύγει;

Συνεπώς η Εθνική ομάδα οδεύει ολοταχώς προς τα νύχια της Φινλανδικής αρκούδας χωρίς να υπάρχει κάποιο πλάνο. Κι όλα αυτά, την ώρα που σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Στέργιος Αντωνίου και τα μέλη του ΔΣ, Κώστας Βρακάς και Τάκης Παπαχρήστου συνάντησαν τον Φερνάντο Σάντος στο ξενοδοχείο που διέμενε για το φιλικό των Legends.

Η συνάντηση ήταν μικρής διάρκειας, περίπου δεκαπέντε λεπτών και οι άνθρωποι της ΕΠΟ μίλησαν με τον Πορτογάλο τεχνικό και για το μέλλον της Εθνικής ομάδας θέλοντας την άποψή του, γεγονός που ίσως δείχνει ότι προχωρούν τις διαβουλεύσεις για την αντικαστάσταση του Άγγελου Αναστασιάδη.

Σε αυτή την περίπτωση παρελθόν θα αποτελέσει όπως είναι λογικό και το υπόλοιπο τιμ που είχε μαζί του ο έμπειρος τεχνικός, ενώ ερωτηματικά αιωρούνται γύρω από τους Legends του 2004 που στελέχωσαν την ομάδα. Η λογική λέει πως δύσκολα θα παραμείνει και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, εκτός αν ο νέος τεχνικός (εφόσον οριστικοποιηθεί η αλλαγή) επιθυμεί τη συνεργασία μαζί του.

Σε ότι έχει να κάνει με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Άγγελο Μπασινά, ο οποίος δεν γνώριζε το ραντεβού των μελών της ΕΠΟ με τον Σάντος αν και είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τον προπονητή της Εθνικής ομάδας, δύσκολα θα παραμείνει στην περίπτωση που οριστικά αποχωρήσει ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ό,τι είναι να γίνει πάντως, πρέπει να γίνει… χθες, μήπως η Εθνική καταφέρει να προετοιμαστεί κατάλληλα για να παλέψει να σώσει την παρτίδα και να μην αποχαιρετήσει κάθε ελπίδα από την 5η αγωνιστική.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.