Πωλητήριο από Μπαλασά!

Άτυπο πωλητήριο βάζει στην Αναγέννηση Επανομής ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μιχάλης Μπαλασάς, που κουράστηκε μια τριετία να τραβά το... κουπί μόνος του, διοικητικά αλλά και οικονομικά.

Άτυπο πωλητήριο βάζει στην Αναγέννηση Επανομής ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μιχάλης Μπαλασάς, που κουράστηκε μια τριετία να τραβά το… κουπί μόνος του, διοικητικά αλλά και οικονομικά. Βεβαίως, αυτό δεν σημαίνει ότι ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» έχει αποφασίσει να τα… βροντήξει. Ίσα-ίσα, ο Μπαλασάς δείχνει έμπρακτα ότι είναι διατεθειμένος να διευκολύνει όποιον επιθυμεί να εμπλακεί και να επενδύσει σοβαρά στην Αναγέννηση. Αν αυτός δεν βρεθεί ποτέ, ο πρόεδρος της Επανομής θα παραμείνει στο πόστο του και θα συνεχίσει τον… αγώνα, συνεχίζοντας παράλληλα την αναζήτηση «συμπαικτών» και συνοδοιπόρων σε δύσκολους καιρούς, για να υπάρχει συνέπεια προς το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Μπαλασάς έχει παράπονα από την έλλειψη ουσιαστικής στήριξης από την τοπική κοινωνία, τους φορείς και τους επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής του δήμου Θερμαϊκού.

Παράλληλα, με αφορμή την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής, λόγω οφειλών προς τον πρώην παίκτη της ομάδας, Σάκη Δεμιρτζόγλου (νυν του Απόλλωνα Καλαμαριάς), ο Μπαλασάς τόνισε στο epanomifc.gr: «Η οικονομική μας υποχρέωση προς τον Δεμιρτζόγλου ήταν της τάξης των 2.000 ευρώ, τα άλλα 3.000 ευρώ είχαν ήδη δοθεί στον παίκτη. Επανειλημμένα τον κάλεσα να τα βρούμε, αλλά εκείνος επέλεξε τον δρόμο της προσφυγής και να διεκδικεί το σύνολο του ποσού. Δηλαδή, καταχρηστικά διεκδίκησε 5.000 ευρώ μέσω συναλλαγματικής που είχε υπογραφεί. Ευελπιστώ ότι τελικά δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Παράλληλα, καλώ τον κόσμο να μας στηρίξει, αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας, που διατίθενται ήδη σε πολύ προσιτές τιμές. Στο τέλος της άλλης εβδομάδας θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της δεύτερης γενικής συνέλευσης, από την οποία πιθανότατα θα προκύψει το νέο διοικητικό σχήμα. Πάντως, ήδη υπάρχουν… υπόγειες διεργασίες, για πρόσληψη προπονητή, αλλά και παίκτες, δεν θα χαθεί πολύτιμος χρόνος. Απλώς θα ανοίξουμε τα χαρτιά μας όταν πρέπει!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.