Έκανε την έκπληξη η Χέρακλες

Στον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας για πρώτη φορά στην ιστορία της προκρίθηκε η Χέρακλες, που επικράτησε εκτός έδρας της Άλκμααρ με 4-2 στην παράταση.

Στον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας για πρώτη φορά στην ιστορία της προκρίθηκε η Χέρακλες, που επικράτησε εκτός έδρας της Άλκμααρ με 4-2 στην παράταση. Αντίπαλος της ομάδας του Αλμέλο στο μεγάλο ματς της 8ης Απριλίου θα είναι η Αϊντχόφεν, η οποία είναι φυσικά και το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Στην κανονική διάρκεια της νοκ άουτ αναμέτρησης, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 7′ με τον Εβέρτον, η ΑΖ έφτασε προσωρινά στην ανατροπή με γκολ των Μάχερ (20′) και Γκούντμουντσον (22′), αλλά ο Κουάνσα στο 67′ ισοφάρισε σε 2-2 και έστειλε το παιχνίδι στον έξτρα χρόνο.

Εκεί, η κούραση των γηπεδούχων από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις είχε αντίκτυπο, με τους παίκτες της Χέρακλες να “χτυπούν” στο 110′ με τον Μπρινς και στο 120′ να “κλειδώνουν”, την πρόκριση, με τον Γκουριγέ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα και να “σφραγίζει” μια ιστορική επιτυχία για την ομάδα του Αλμέλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.