Δύσκολη πρόκριση στους «16» για τη Νις (video)

Επιτέλους νίκη για τη Νις στο «Αλιάνζ Ριβιέρε». Έστω και με δυσκολία επικράτησε με σκορ 3-2 της Οσέρ, ομάδα 2ης κατηγορίας και πήρε το εισιτήριο για την φάση των «16» του Λιγκ Καπ.

Επιτέλους νίκη για τη Νις στο «Αλιάνζ Ριβιέρε». Έστω και με δυσκολία επικράτησε με σκορ 3-2 της Οσέρ, ομάδα 2ης κατηγορίας και πήρε το εισιτήριο για την φάση των «16» του Λιγκ Καπ. Η ομάδα του Βιεϊρά μετρούσε μόλις μία νίκη στα 5 τελευταία παιχνίδια στην έδρα της, βρέθηκε 2 φορές με διαφορά  δύο τερμάτων, αλλά η Οσέρ κατάφερε ισάριθμες φορές να μειώσει και να μείνει στην διεκδίκηση της πρόκρισης. 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκε στο 16ο λεπτό με τον Μαολιντά και στο 41ο λεπτό με εκπληκτικό αριστερό σουτ του Γουάλτερ από τα 35 μέτρα η Νις έδειξε να καθαρίζει το παιχνίδι. Στο 56΄μετά από ωραία προσπάθεια του Γιουσούφ ο Ντουζιμόν μείωσε σε 2-1 και έδωσε ελπίδες στην ομάδα του Κορέα.
Στο 77΄ ο Σραρφί ανατράπηκε από τον Άρκους και με το 2ο προσωπικό του τέρμα ο Γουάλτερ έγραψε το 3-1. Στο 82΄η Οσέρ μείωσε εκ νέου με τον Φιλιποτό, αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει. Μάλιστα η Οσέρ τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μαρσελάν στο 87΄.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.