“Ζήτω η καραντίνα” είναι ένα ή δύο “γαβ”;

Η καραντίνα μπορεί να είναι βαρετή, να είναι στιγμές που θες να πάρεις τα...βουνά, μπορεί να θες να βγεις στο μπαλκόνι ή στον κήπο και να... φωνάξεις, όμως για κάποιους έχει και τα καλά της. 

Η καραντίνα μπορεί να είναι βαρετή, να είναι στιγμές που θες να πάρεις τα…βουνά, μπορεί να θες να βγεις στο μπαλκόνι ή στον κήπο και να… φωνάξεις, όμως για κάποιους έχει και τα καλά της. 

Για παράδειγμα αν είσαι σκύλος ή γάτα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση σκύλος, ζεις μάλλον της καλύτερες σκυλίσιες μέρες της ζωής σου, γεμάτες χάδια και αγκαλιές. 
Δεν ξέρω αν οι σκύλοι αντιλαμβάνονται τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί δεν φεύγουν τα αφεντικά τους παρά ελάχιστα λεπτά από το σπίτι. Δεν ξέρω αν αναρωτιούνται την ώρα που χαζεύουν τον κήπο ή από το μπαλκόνι ότι δεν θυμούνται αν έχουν ξαναπάει ποτέ τους τόσες πολλές βόλτες ή τι έχουν κάνει τόσο καλά που να αξίζουν χιλιάδες χάδια και εκατοντάδες αγκαλιές. 
Ο δικός μου πάντως είναι στιγμές που κοιτά από το παράθυρο μέσα στο σπίτι σαν να λέει… “ακόμα εδώ είναι όλοι τους, μήπως τελικά πάει κάτι λάθος”;

Την ίδια και ίσως καλύτερη τύχη έχουν τα συμπαθή τετράποδα των ποδοσφαιριστών που αποτελούν την παρέα τους, το παιχνίδι τους και για κάποιους την προπόνησή τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις η εικόνα ποδοσφαιριστή και σκύλου δεν είναι και η πλέον ταιριαστή, για παράδειγμα βλέπεις έναν από τους πιο σκληρούς αμυντικούς, με τα τατουάζ του, τα τάκλιν του, που έχεις μία “Α” εικόνα για εκείνον, να φωτογραφίζεται με δύο… Τσιουάου αγκαλιά. Κάπου ώπα, έχεις σκεφτεί τι επιλογές κάνεις στη ζωή σου;

Από την άλλη μπορεί να δεις, έναν μικροκαμωμένο ποδοσφαιριστή… υπερπαίκτη βασικά, να έχει έναν από τους πλέον μεγαλόσωμους σκύλους και να τον έχει ονομάσει και… Hulk. 

Σίγουρα όμως η αγάπη είναι αυτή που μετράει και από τις φωτογραφίες είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει μπόλικη. 

Αυτός είναι ο Λιονέλ Μέσσι (μέχρι εδώ ακούστηκε το “σώπα ρε μεγάλε) όταν πριν από μερικά χρόνια αποφάσισε να αγοράσει ένα Bull Mastiff. Από κάτω είναι το ίδιο σκυλί που έχει γίνει όσος και ο Μέσσι. Ο τετράποδος φίλος του Λέο ονομάζεται Χουλκ και ο λόγος νομίζω είναι προφανής. 

Το μέγεθός του σε συνάρτηση με το μέγεθος του άσου της Μπαρτσελόνα βοηθά και στην… προπόνηση!!

Ο επόμενος παίκτης προέρχεται από την… μισητή Ρεάλ Μαδρίτης, όμως υπάρχει άμεση σχέση με τον Μέσσι. Ο λόγος για τον Φρανθίσκο Ρομάν Αλαρκόν Σουάρεθ. Καλά εντάξει, με λίγα λόγια μιλάω για τον Ίσκο. Ο ταλαντούχος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ένα αξιαγάπητο Λαμπραντόρ το οποίο ονομάζει… “Messi”! Ναι καλά διαβάσετε του έχει δώσει το όνομα του Αργεντινού σούπερ σταρ των… από ‘κει. Υπάρχει όμως και καλύτερο, όταν ρωτήθηκε για την επιλογή αυτή απάντησε “Ο Μέσσι είναι ο καλύτερος στον κόσμο, το ίδιο και το σκυλί μου”, για να αισθανθεί κάπως έτσι ένα μικρό στράβωμα στα χείλη κι ένα μούδιασμα στο κεφάλι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Τώρα καταλάβατε γιατί όταν ήταν συμπαίκτες στην Ρεάλ ο Ίσκο δεν έπαιζε και πολύ ε; 

Αφού αναφερθήκαμε στον CR7 ας δούμε τι σκύλο έχει κι αυτός. Ο Πορτογάλος σταρ, όπως και οι περισσότεροι, έχει επιλέξει ένα Λαμπραντόρ, είναι κοριτσάκι και το έχει ονομάσει Μαρόσκα. Αυτό, δεν έχει στόρι εδώ, δεν έχει δράμα, ακόμα κι εδώ ξενέρωτος ρε φίλε (προσωπική άποψη)!!

Η αξιολάτρευτη και ισορροπημένη ράτσα των Λαμπραντόρ και των Γκόλντεν Ριτρίβερ, έχει κερδίσει και τον Βραζιλιάνο, βιρτουόζο της μπάλας και λίγο “παπατζή” στα πεσίματά του, Νεϊμάρ Τζούνιορ. Ο άσος της Παρί ονόμασε τον σκύλο του Πόκερ, όντας φίλος του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Πάντως είναι απίστευτη φάτσα… ο κούταβος όχι ο Νεϊμάρ! 

Η οικογένεια Μαρσέλο έχουν έξι (6) σκυλιά, ένα Τσιουάουα, ένα Γαλλικό Μπουλντόγκ, δύο Αγγλικά Μπουλντόγκς, ένα Λαμπραντόρ και την Λόλα. Η Λόλα είναι  ο σκύλος του Μαρσέλο που τον είχε από μωρό και είναι αυτό που λέμε “ο δικός του” σκύλος. Μία υπέροχη κατάμαυρη Θιβετιανή κουκλάρα.  

 Ο σκύλος του Αντουάν Γκριζμάν έχει το πιο… ψαρωτικό ύφος που έχετε δει σε σκύλο. Λογικά πρέπει να είναι το αφεντικό στο σπίτι και ο Γάλλος με την κοπέλα του τα… pet του. Κυρίες και κύριοι ο Χούκι… ένα Γαλλικό Μπουλντόγκ μονίμως μέσα στα…νεύρα. 

 Ο Αλέξις Σάντσες είναι κι αυτός της επιλογής Λαμπραντόρ. Μάλιστα έχει δύο, Άτομ και Χάμπερ τα ονόματά τους. Η αγάπη του γι αυτά τεράστια. Το instagrfam του γεμάτο με φωτογραφίες τους. 

Ο επιθετικός της Τότεναμ και της Εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν, είναι λάτρης του NFL και της ομάδας των New England Patriots. Επίσης είναι θαυμαστής του Τομ Μπρέιντι, αλλά και του νεαρού Ράσελ Γούιλσον. Έτσι λοιπόν τα δύο Λαμπραντόρ του τα έχει ονομάσει Μπρέιντι και Γουίλσον. Τι καλύτερο; 

Ο Κρις Σμόλινγκ έχει επιλέξει ένα μικρόσωμο Αγγλικό τεριέ, αλλά κι ένα μεγαλόσωμο επίσης Βρετανικό κυνηγόσυκλο. Είναι ο Ρούμπεν και η Μάιλι. 

Δεν είναι μόνο αυτοί που έχουν σκυλιά, είναι πολλοί ακόμα, επιλέξαμε μερικούς που είναι αρκετά δραστήριοι στα social media με τα τετράποδα φιλαράκια τους. Ίσως κάποια άλλη φορά να δούμε και τους υπόλοιπους ή να εστιάσουμε και στον εντός των συνόρων ποδοσφαιρικό χάρτη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.