Μανιάς από Στέτσιν: “Ξεκινάμε 23 Μαρτίου”

Ο Έλληνας επιθετικός της Πογκόν  στέλνει μια πιο αισιόδοξη νότα από την Πολωνία μέσω του novasports.gr τηρώντας όμως πιστά τα μέτρα της κυβέρνησης που έχει κλείσει τα σύνορα και τις οδηγίες της ομάδας του.

Ο Μιχάλης Μανιάς αγωνίζεται από πέρσι στην Πολωνία για λογαριασμό της Πογκόν Στέτσιν και ευελπιστεί να φτάσει με την ομάδα του όσο πιο ψηλά γίνεται με τη δεύτερη θέση να είναι στους στόχους της. Ωστόσο όπως παντού σε όλο τον κόσμο και ο Έλληνας επιθετικός έχει απομονωθεί στο σπίτι του μαζί με την γυναίκα του και  παρακολουθεί τις εξελίξεις. Άλλωστε δεν μπορεί να έρθει στην Ελλάδα μιας και η Πολωνία έχει κλείσει τα σύνορα.

Τελευταία ενημέρωση από την ομάδα του λέει πως τη Δευτέρα επανέρχονται στις προπονήσεις, χωρίς φυσικά αυτό να είναι σίγουρο. Μιλάμε με τα μέχρι τώρα δεδομένα όπως τα διηγήθηκε στον Αποστόλη Λάμπο:

“Τα πράγματα εδώ δεν είναι όπως στην Ελλάδα, καθώς όλη η Πολωνία έχει 246 κρούσματα και 5 θανάτους αλλά μιλάμε για μια πολύ μεγαλύτερη χώρα. Επίσης εδώ στο Στέτσιν όπου μένω εγώ έχει μόνο ένα κρούσμα. Προσωπικά προσπαθώ να μένω ψύχραιμος και πολύ στο σπίτι για να προφυλαχθούμε. Βγαίνουμε μόνο για τα απαραίτητα.

Σε ότι έχει να κάνει με  τη δουλειλα μου, κάνουμε όλοι ατομικές προπονήσεις με πρόγραμμα από τους γυμναστές. Η τελευταία ενημέρωση λέει ότι ξεκινάμε πάλι στις 23 Μαρτίου, ωστόσο είμαστε σε επικοινωνία και θα δούμε πως θα πάει η κατάσταση.

Εδώ είμαι μαζί με τη γυναίκα μου, απλά έτσι όπως είναι τα πράγματα είμαστε αβέβαιοι για το τί θα γίνει με το πρωτάθλημα και δεν μπορούμε να φύγουμε καθόλου γιατί έχουν κλείσει και τα σύνορα στην Πολωνία. Έχουν πάρει τα μέτρα τους και εδώ προσπαθούν να κρατήσουν την κατάσταση σε χαμηλά επίπεδα ώστε ναν μην ξεφύγει όπως στην Ιταλία. 

Η αλήθεια είναι δεν έχουμε πανικοβληθεί απλά προσπαθούμε κι εμείς με τη σειρά μας να προφυλαχθούμε και να προφυξουμε όσο περισσότερο τους γύρω μας. Έχουμε καθημερινή επικοινωνία με Ελλάδα οπότε για την ώρα είμαστε μια χαρά.”
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.