Φουρίκης για Ηρακλή: “Δεν ήθελα να μου πληρώσουν ενοίκια, ήθελα μόνο να αγωνιστώ”

Ο νεαρός παίκτης εξηγεί την αποφασιστικότητά του να παίξει στον Ηρακλή από τον Ασπρόπυργο χωρίς να τον ενδιαφέρει ακόμη και να του πληρώσει η ομάδα τα ενοίκια.

Η περίπτωση του Κώστα Φουρίκη συζητήθηκε τις προηγούμενες μέρες υπό την έννοια ότι ο 21χρονος ποδοσφαιριστής είχε κάνει ξεκάθαρο στις συζητήσεις του με τους ανθρώπους του Ηρακλή ότι ήθελε να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να παίξει στον Ηρακλή (από τον Ασπρόπυργο) χωρίς να τον ενδιαφέρει ακόμη και το αν η ομάδα θα πληρώσει τα ενοίκια. 

Ο Φουρίκης έκανε σχετικές δηλώσεις.

Για τη μεταγραφή του στον Ηρακλή είπε: «Ηρθα από τον Ασπρόπυργο στον Ηρακλή γιατί για εμένα παίζει ρόλο το πάθος για ποδόσφαιρο και η αγάπη για το άθλημα. Πιστεύω ότι ο Ηρακλής είναι μία τεράστια ομάδα με μεγάλη ιστορία και μπορεί να με βοηθήσει στην καριέρα μου. Είμαι 21 ετών και είναι ένα πολύ μεγάλο σκαλοπάτι για εμένα ο Ηρακλής.

Δεν υπολόγισα τα χρήματα, δεν ήθελα να μου πληρώσουν ενοίκια από τον Ηρακλή ήθελα μόνο να αγωνιστώ με το σήμα της ομάδας. Ήταν δική μου επιλογή και να βοηθήσω τον σύλλογο να φτάσει εκεί που αξίζει».

Είπε ακόμη: «Ο Ηρακλής για εμένα είναι μία μεγάλη ιδέα και μία μεγάλη ομάδα. Έχει πολύ κόσμο και πλούσια ιστορία από πίσω του σαν σύλλογος. Εχει τα πάντα ο Ηρακλής, δεν έχω αντικρίσει τέτοιες εγκαταστάσεις. Είναι τιμή μου να αγωνίζομαι στην ομάδα και θα υπογράψω άμεσα».

Πηγή: Metropolis 95.5 FM


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.