Νίκη πρόκρισης για την Ελβετία (videos)

Βήμα πρόκρισης για την Ελβετία του Βλαντίμιρ Πέτκοβιτς που επικράτησε δίκαια της Ιρλανδίας με 2-0. Στο άλλο ματς του τετάρτου ομίλου η Γεωργία νίκησε δύσκολα εκτός έδρας το Γιβραλτάρ με 3-2.

Βήμα πρόκρισης για την Ελβετία του Βλαντίμιρ Πέτκοβιτς που επικράτησε δίκαια της Ιρλανδίας με 2-0. Στο άλλο ματς του τετάρτου ομίλου η Γεωργία νίκησε δύσκολα εκτός έδρας το Γιβραλτάρ με 3-2. 

ΕΛΒΕΤΙΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ 2-0

Με το τρίποντο απέναντι στην Ιρλανδία οι Ελβετοί του Βλαντίμιρ Πέτκοβιτς ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στα δύο τελευταία ματς των προκριματικών. Αν νικήσουν εντός έδρας την Γεωργία και εκτός το Γιβραλτάρ έχουν προκριθεί. Τα γκολ πέτυχαν οι Σεφέροβιτς (16′) και με αυτογκόλ ο Ντάφι (90+). Πέναλτι έχασε στο 77ο λεπτό ο Ροντρίγκεζ για την Ελβετία. Οι Ιρλανδοί τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες καθώς στο 76ο λεπτό αποβλήθηκε ο Κόουλμαν. Οι Ιρλανδοί πλέον ξέρουν ότι για να προκριθούν πρέπει να νικήσουν στο τελευταίο τους ματς την Δανία εντός έδρας. 

ΕΛΒΕΤΙΑ : Ζόμερ – Ελβέντι, Σερ, Ακάντζι – Λίχσταϊνερ (70′ Φρόιλερ), Ζακάρια, Τσάκα, Ροντρίγκεζ – Μεχμέντι (28′ Φερνάντες) – Εμπολό (88′ Στέφεν), Σεφέροβιτς

ΙΡΛΑΝΔΙΑ : Ράντολφ – Κόουλμαν, Έγκαν, Ντάφι, Στίβενς – Γουίλαν, Μπράουν, Χέντρικ – ΜακΚλιν, Κόνολι (70′ Χόουγκαν), Κόλινς (46′ Ο’Ντάουντα)




ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ – ΓΕΩΡΓΙΑ 2-3

Το Γιβραλτάρ πέτυχε δύο γκολ… όσα είχε πετύχει μέχρι στιγμής στην ιστορία του σε δεκαπέντε αγώνες για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αλλά δεν πήρε αποτέλεσμα με την Γεωργία. Οι Γεωργιανοί προηγήθηκαν με τους Καραϊσβίλι (10′) και Κανκάβα (21′). Για το Γιβραλτάρ ισοφάρισαν Κασκιάρο (66′) και Τσιπολίνα (74′). Το γκολ της νίκης για την Γεωργία πέτυχε ο Κβιλιτάια (84′) λίγο πριν το τέλος. 

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ : Γκόουλντγουιν – Σάρτζεντ, Ρ. Τσιπολίνα, Τ. Τσιπολίνα (82′ Μπαρνέτ), Ολιβέρο – Μπαντρ (81′ Ερνάντεζ), Μουέλι – Κασκιάρο, Γουόκερ (89′ Πονς), Μπρίτο – Ντε Μπαρ

ΓΕΩΡΓΙΑ : Λόρια – Κακαμπάτζε, Κοχολάβα, Γκριγκαλάβα, Ναβαλόβσκι (90+ Κβερκβέλια) – Κανκάβα, Ανανίτζε, Σενγκέλια – Καζαϊσβίλι, Καραϊσβίλι (60′ Κιτεϊσβίλι), Λομπζανίτζε (68′ Κβιλιτάια)

4ος ΟΜΙΛΟΣ
1.Ιρλανδία 12 (7)
2.Δανία 12 (6)
3.Ελβετία 11 (6)
4.Γεωργία 8 (7)
5.Γιβραλτάρ 0 (6)



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.