Αυτούς κυνηγάει ο Ρονάλντο των 700 γκολ

Δεν είναι πολλοί οι παίκτες που έχουν ξεπεράσει τα 700 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις στην καριέρα τους. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε μόλις ο έκτος με το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Ουκρανία.

Δεν είναι πολλοί οι παίκτες που έχουν ξεπεράσει τα 700 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις στην καριέρα τους. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε μόλις ο έκτος με το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Ουκρανία.

1.Γιόσεφ Μπίκαν/Αυστρία – 805 γκολ

Ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία κατάγεται από την Αυστρία και έχουν περάσει πάνω από εβδομήντα χρόνια από τότε που έκανε το ρεκόρ. Ο Γιόσεφ Μπίκαν πέτυχε τα περισσότερα γκολ του με την Ραπίντ Βιέννης και την Σπάρτα Πράγας στις δεκαετίες του 1930′ και του 40′ και έφτασε το μαγικό νούμερο των 805 τερμάτων.

2.Ρομάριο/Βραζιλία – 772 γκολ

Στην δεύτερη θέση είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ρομάριο με 772 γκολ καταγεγραμμένα. Έχει κατακτήσει Παγκόσμιο κύπελλο, τίτλους με Μπαρσελόνα, PSV, Βάσκο ντα Γκάμα, Φλαμένγκο, Αλ Σαντ και Αμέρικα ενώ έχει βγει τρεις φορές πρώτος σκόρερ στην Βραζιλία, στην Ολλανδία και μια φορά στην Ισπανία. Ο Ρομάριο σταμάτησε στα 772 γκολ.

3.Πελέ/Βραζιλία – 767 γκολ 

Ο Πελέ μπορεί να ισχυρίζεται ότι έχει πετύχει πάνω από 1000 γκολ. Μπορεί και να συνέβη αυτό. Δεν είναι όμως καταγεγραμμένα. Η ιστορία λέει ότι ο Πελέ επισήμως έχει σκοράρει 767 φορές. Έχει κατακτήσει τρία Παγκόσμια κύπελλα, αμέτρητους τίτλους με την Σάντος ενώ βγήκε τρεις φορές πρώτος σκόρερ στην Βραζιλία.

4.Φέρεντς Πούσκας/Ουγγαρία – 746 γκολ 

Στην τέταρτη θέση είναι ο Φέρεντς Πούσκας. Ο στρατηγός των Ούγγρων. Πέτυχε όλα του τα γκολ με τρεις ομάδες. Την εθνική της Ουγγαρίας, των Χόνβεντ και φυσικά την Ρεάλ Μαδρίτης. Θα μπορούσε να έχει πάει πιο ψηλά από τα 746 γκολ αλλά η αντίδραση του στην Ουγγρική επανάσταση του 1956 έβαλε φρένο στην καριέρα του για μια διετία. 

5.Γκερντ Μίλερ/Γερμανία – 735 γκολ 

Ο επόμενος στόχος του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας Γερμανός. Μια μηχανή που σκόραρε ασταμάτητα. Ο Γκερντ Μίλερ κέρδισε επτά φορές τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της Μπουντεσλίγκα με την Μπάγερν Μονάχου και δις ήταν πρώτος σκόρερ σε όλη την Ευρώπη. Με την Γερμανία σκόραρε 68 φορές σε 62 παιχνίδια. Απίστευτα νούμερα αλλά μόλις πέμπτος στην κατάταξη με 735 γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.