Πάρτι της Βοσνίας, 4-1 την Φινλανδία (video)

Η Βοσνία ανανέωσε τις ελπίδες της για πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, συντρίβοντας 4-1 την Φινλανδία, που δεν "εμφανίστηκε" καν στο ματς.

Η Βοσνία ανανέωσε τις ελπίδες της για πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, συντρίβοντας 4-1 την Φινλανδία, που δεν “εμφανίστηκε” καν στο ματς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και απείλησαν κυρίως με στημένες μπάλες. Από το κόρνερ του Πιάνιτς ο Μπίτσακτσιτς έπιασε κεφαλιά άουτ από τη μικρή περιοχή στο 13′. Ο Χάιροβιτς που πέρασε ως αλλαγή στο 16′ στη θέση του τραυματία Βίστσα, άνοιξε το σκορ στο 29′ με φοβερό διαγώνιο πλασέ. Στο 35′ μετά το σουτ του Κολάσινατς, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ράιταλα και το αμφισβητούμενο πέναλτι έκανε γκολ ο Πιάνιτς για το 2-0.

Το δεύτερο μέρος κύλησε στον ίδιο ρυθμό με την Βοσνία να ακουμπάει το 3-0 με το δοκάρι του Πιάνιτς στο 54′ και τελικά να τα καταφέρνει με τον αρχηγό της 4 λεπτά αργότερα.

Στο 73′ η Βοσνία έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της με τον Χότζιτς να κάνει το 4-0. Γκολ της τιμής στο 79′ με τον Πογιάνπαλο για την Φινλανδία.


ΒΟΣΝΙΑ: Σέχιτς, Μπίτσακτσιτς, Κβρζιτς, Κολάσινατς, Βίστσα (16′ Χάιροβιτς), Πιάνιτς (76′ Κρούνιτς), Χότζιτς, Τσίμιροτ, Γκόγιακ, Κοβάτσεβιτς, Σάριτς (71′ Γιάγιαλο).

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Χραντέτσκι, Αραγιούρι(5′ Βαλσάνεν), Τοϊβιο, Καμαρά, Τουόμινεν, Λουντ, Πούκι, Σόιρι(46′ Πογιάνπαλο), Σπαρβ(71′ Κάουκο), Ουρόνεν, Ράιταλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.