Πίντο: «Εξαρτημένη από τον Νεϊμάρ η Βραζιλία»

Η Ονδούρα θα έχει ειδικό μαρκάρισμα στον Νειμάρ, στην μεταξύ τους ημιτελική αναμέτρηση στο Ολυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου στο στάδιο Maracana στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπως δήλωσε ο προπονητής της Χόρχε Λουίς Πίντο.

Η Ονδούρα θα έχει ειδικό μαρκάρισμα στον Νειμάρ, στην μεταξύ τους ημιτελική αναμέτρηση στο Ολυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπως δήλωσε ο προπονητής της Χόρχε Λουίς Πίντο.

«Έχω αρκετούς παίκτες που είναι κουρασμένοι και θα πρέπει να κάνω αλλαγές. Ψάχνω τον ιδανικό άνθρωπο που θα με βοηθήσει να ελέγξω τον Νειμάρ, ένα εξαιρετικό παίκτη, από τον οποίο εξαρτάται κατά κάποιο τρόπο η Βραζιλία,» είπε ο Πίντο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.
Ο Κολομβιανός προπονητής δεν αποκάλυψε τις αλλαγές που θα κάνει, αλλά είπε ότι προτεραιότητά του αποτελεί η εξουδετέρωση του Νειμάρ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
«Η Βραζιλία μπορεί να εξαρτάται από το Νειμάρ , αλλά όχι ολοκληρωτικά. Δεν είναι εύκολο να ελεγχθεί, αλλά δεν μπορείς να τον αγνοήσεις,» συμπλήρωσε.

«Επίσης ο συναισθηματικός έλεγχος στο παιχνίδι θα είναι καθοριστικό. Περισσότερο από τα πόδια, εμείς δεν πρέπει να χάσουμε το κεφάλι μας,» είπε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.