Ισόπαλο 2-2 έληξε το ματς στο Ντάρμσταντ όπου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές (5' Χόρντμπι, 33' Λίντμπεργκ) αλλά η Αρμίνια του Μπίλεφελντ ισοφάρισε με τους Μπαζέε (28') και Γκρόσερ (73')

Πραγματικό θρίλερ στο Ντάρμσταντ όπου οι γηπεδούχοι μπηκαν καλύτερα στο ματς παίρνοντας προβάδισμα με τον Σκωτσέζο Χόρνμπι στο 5ο λεπτό. Στο 20λεπτο πίεσης που ακολούθησε η άμυνα της Αρμίνια πέρασε δύσκολες στιγμές δίχως όμως να γίνουν χειρότεραω τα πράγματα προς στην εστια του Κερσκεν.

Στο 27′ και στην πρώτη καλή επιθετική προσπάθεια της ομάδσς του Μπίλεφελτ ο Νιγηριανός Μπαζέ με ωραίο γυριστό σουτ. Κάπου εκει η ομαδα του βιάστηκε να ψάξει την ανατροπή και ανεβάζοντας την άμυνα ψηλά έδωσε δικαιώματα… Στο 32′ ο Σουηδός Λίντμπεργκ σε μια από τις αντεπιθέσεις (??) της Ντάρμσταντ πέτυχε το 2-1

Στο δευτερο μέρος όμως πολλά άλλαξαν καθώς αποχώρησαν τραυματίες οι σκόρερ των γηπεδούχων (!) όπως και ο εκ των κορυφαίων του ματς ο Μαρσέϊλερ.

Η πίεση της Αρμίνια απέδωσε στο 73′ όταν ο Γκρόσερ με σουτ και τη βοήθεια της τύχης – καθώς η ,μπάλα βρήκε στο πόδι του Κροάτη Μπαγκλιτσα – ισοφάρισε σε 2-2.

Σκορ μάλλον δίκαιο καθώς αμφότεροι σε καμιά περίπτωση δεν έπαιξαν παθητικά και δεν άξιζαν να χάσουν!