Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι (video)

Σε μία λαμπρή εκδήλωση, στο Μέγαρο Μουσικής, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών βράβευσε τους κορυφαίους της σεζόν 2015/16, αλλά και πρόσωπα που ξεχώρισαν.

Σε μία λαμπρή εκδήλωση, στο Μέγαρο Μουσικής, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών βράβευσε τους κορυφαίους της σεζόν 2015/16, αλλά και πρόσωπα που ξεχώρισαν. 

Κώστας Φορτούνης στη Super League και Νίκους Κουσκουνάς στη Football League σάρωσαν τα βραβεία, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ψηφίζεται κορυφαίος προπονητής της χρονιάς. Καλύτερος διαιτητής ψηφίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ενώ το βραβείο Fair Play πήραν τα Χανιά. 

Αναλυτικά όσα έγιναν στην εκδήλωση:

Πρώτος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Παναγιώτης Κόρμπος, λέγοντας: «Σας ευχαριστούμε που μας τιμάτε με την παρουσία σας. Ξέρουμε ότι είναι μία δύσκολη περίοδος για την κοινωνία μας και επειδή το ποδόσφαιρο είναι ένα κοινωνικό γεγονός η κρίση το έχει αγγίξει. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια των κοινωνικών φορέων το ποδόσφαιρο θα πάει καλύτερα».

Ειδική βράβευση: Γιούρκας Σεϊταρίδης – Αλέξανδρος Τζόρβας

Τζόρβας: «Συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠ γιατί βρίσκεται δίπλα στους ποδοσφαιριστές. Παίρνοντας ένα βραβείο για την προσφορά μου στο Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορώ παρά να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα. Θα ήθελα να το αφιερώσω στον Τάκη Οικονομόπουλο γιατί χωρίς την δική του βοήθεια δεν θα ήμουν σήμερα εδώ».

Ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος έκανε τη βράβευση, δήλωσε για τον Αλέξανδρο Τζόρβα: «Έχουμε κάνει ματς μαζί. Ήταν από τους στυλοβάτες της πρόκρισης μέσα στην Ουκρανία. Είναι τιμή και χαρά το να παίζεις σε αυτές τις διοργανώσεις. Ελπίζω στο μέλλον να υπάρξουν προϋποθέσεις, συνθήκες και υποδομές για καλύτερα πράγματα. Συγχαρητήρια και στον Γιούρκα και καλή χρονιά. Ναι τον θυμάμαι τον Τζόρβα με ένα βιβλίο συνέχεια στο χέρι. Λεπτομέρειες δεν λέω παραπάνω».

Ειδική βράβευση: Φαν Σέχελεν

Ο Γενικός Γραμματέας της FIF PRO τόνισε για τη βράβευση του: «Δεν μιλάω ελληνικά αλλά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το βραβείο. Δεν ασχολούμαι μόνο με τους κορυφαίους παίκτες, αλλά και για εκείνους. Κάνω αυτή τη δουλειά για αρκετό και είναι η πρώτη φορά που με βραβεύουν για αυτό. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Ασχολούμαι με χιλιάδες ποδοσφαιριστές κάθε χρονιά. Μπορώ να υποσχεθώ στους Έλληνες παίκτες ότι θα πληρώνονται στην ώρα τους».

Βραβείο Fair Play – Χανιά

Ο Πάρης Παλιάτσος, που εκπροσώπησε την Κρητική ομάδα, δήλωσε: «Νιώθω υπέροχα που εκπροσωπώ την πρώην ομάδα και τους πρώην συμπαίκτες μου. Εμείς απλά τηρήσαμε το fair play».

Βραβεία Football League

Κορυφαίος προπονητής– Αλέκος Βοσνιάδης
Πρώτος σκόρερ– Νίκος Κουσκουνάς
Καλύτερος τερματοφύλακας– Γεννάδιος Ξενοδόχοφ
Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής– Γιάννης Μασούρας
Καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής– Εμμάνουελ Κονέ
Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής– Νίκος Κουσκουνάς

Καλύτερος διαιτητής – Τάσος Σιδηρόπουλος

Ο Έλληνας ρέφερι, δήλωσε: «Είναι η μεγαλύτερη τιμή από όλες που μου έχουν γίνει μέχρι τώρα. Και αυτό διότι με ψηφίζουν ποδοσφαιριστές. Αυτό σημαίνει ότι κάτι κάνω καλό. Εγώ υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω με θέρμη να αποδίδω δικαιοσύνη μέσα στον αγωνιστικό χώρο». 

Πρώτος σκόρερ Σούπερ Λιγκ– Κώστας Φορτούνης

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή τη γιορτή. Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στους συμπαίκτες και τον σύλλογο μου. Καλή χρονιά σε όλους», δήλωσε ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού κατά την παραλαβή του βραβείου του. 

Βραβεία Σούπερ Λιγκ

Καλύτερος τερματοφύλακας ο Ρομπέρτο
Προπονητής της χρονιάς ο Ουζουνίδης
Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής ο Χαρίσης
Κορυφαίος ξένος ποδοσφαιριστής ο Μπεργκ
Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής ο Φορτούνης

Η κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς

Τερματοφύλακας: Ρομπέρτο Χιμένεθ
Δεξί μπακ: Ροντρίγκο Γκάλο
Αριστερό μπακ: Αρτούρ Μαζουακού
Στόπερ: Ροντρίγκο Μολέδο
Στόπερ: Γιώργος Τζαβέλλας
Αμυντικό χαφ: Μανώλης Σιώπης
Αμυντικό χαφ: Κάρλος Ζέκα
Μέσος: Τάσος Μπακασέτας
Μέσος: Κώστας Φορτούνης
Επιθετικός: Γκάρι Ροντρίγκες
Επιθετικός: Μάρκους Μπεργκ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.