Εμπολό: Κινδυνεύει με σκληρή τιμωρία

Ο Μπριλ Εμπολό έχει προβλήματα με τη δικαιοσύνη για καβγά που πηγαίνει πίσω στο 2018.

Ο Μπριλ Εμπολό έχει προβλήματα με τη δικαιοσύνη για καβγά που πηγαίνει πίσω στο 2018.
Ο Ελβετός-γεννημένος στο Καμερούν- διεθνής επιθετικός της Μονακό Μπριλ Εμπολό, θα πρέπει να παρουσιαστεί τον Ιούνιο ενώπιον του ποινικού δικαστηρίου της Βασιλείας επειδή φέρεται να προχώρησε σε απειλές βιαιοπραγίας, σε καυγά στον οποίο συμμετείχε το 2018, όπως ανέφερε σήμερα η εφημερίδα της Ελβετίας «Blick».

Σύμφωνα με την ελβετική γερμανόφωνη εφημερίδα, ο Εμπολό, ο οποίος δήλωσε αθώος για αυτές τις κατηγορίες, κατηγορείται ότι απείλησε ότι θα ξυλοκοπούσε ένα άτομο με το οποίο είχε βίαιη λογομαχία, αδίκημα που τιμωρείται σύμφωνα με την ελβετική νομοθεσία με πρόστιμο ή έως τρία χρόνια φυλάκιση.

Ένας από τους φίλους που ήταν μαζί του το Μάιο του 2018 κατηγορήθηκε για ελαφρά σωματική βλάβη και κατοχή ποσότητας μαριχουάνας, η οποίο δεν επιτρέπεται από τοπική νομοθεσία.

Η υπόθεση-σύμφωνα με την Blick- είναι ιδιαίτερη για τον Εμπολό, αφού ένα χρόνο πριν από τότε που συνέβη το περιστατικό (ξημερώματα 27 Μαΐου 2018), του είχε επιβληθεί πρόστιμο για παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας, όταν οδηγούσε χωρίς μια άδεια.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που σημείωσε γκολ (όχι αυτογκόλ) εναντίον της χώρας γέννησής του (Καμερούν) και επέλεξε να μην πανηγυρίσει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.