ΠΣΖ – Ρεμς 1-1: Καλύτερη η Ρεμς που έσωσε στο τέλος το βαθμό

Η Ρεμς ήταν καλύτερη από την ΠΣΖ στο Παρκ ντε Πρενς, ωστόσο κατάφερε στην εκπνοή του ματς να ισοφαρίσει τους γηπεδούχους που είχαν πάρει κόντρα στη ροή του ματς το προβάδισμα.

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το πρώτο ημίχρονο στο Παρκ ντε Πρενς στην αναμέτρηση ανάμεσα στην ΠΣΖ και τη Ρεμς. Μόνο που πρωταγωνίστρια δεν ήταν η αναμενόμενη αλλά εκείνη που στο σενάριο αναμενόταν να είναι κομπάρσος. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν έξοχοι, έπαιξαν ποδόσφαιρο χωρίς δισταγμό απέναντι στους αστέρες των Παριζιάνων, οι οποίοι έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο χωρίς τελική στην εστία. Η Ρεμς ολοκλήρωσε το πρώτο 45λεπτο έχοντας επτά τελικές, με πρωταγωνιστές τους Μουνέτσι, Μπαλογκάν.

Η ΠΣΖ κόντρα σε ό,τι βλέπαμε στο ματς πήρε προβάδισμα στην πρώτη τελική που είχε στην εστία στο 51ο λεπτό με το Νεϊμάρ και στο 59ο έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Μάρκο Βεράτι με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Ίτο. Η Ρεμς πίεσε για την ισοφάριση και τη βρήκε στην τελευταία στιγμή της αναμέτρησης με το Φολαρίν Μπαλογκάν, για να επεκτείνει το αήττητο της στα δώδεκα παιχνίδια και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας για δεύτερη φορά φέτος κόντρα στην ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.