Ποτσετίνο: Οπλισμένος με υπομονή

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο αναγνώρισε ότι η υπομονή είναι το κλειδί για την επόμενη προπονητική του ευκαιρία.

Ο πρώην προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, απολύθηκε από τη γαλλική πρωτεύουσα τον Ιούλιο του 2022, αφού απέτυχε να κατακτήσει τη δόξα του Champions League με μια ομάδα που είχε συγκεντρωθεί αποκλειστικά για αυτόν τον στόχο. Ο Λιονέλ Μέσι μετακόμισε στο Παρίσι πριν από τη σεζόν 2021-22, μαζί με τους Σέρχιο Ράμος, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και Αχράφ Χακίμι. Στη συνέχεια, συνδέθηκε με μια μετακόμιση στη Ρεάλ Μαδρίτης, μόλις αποχωρήσει ο Κάρλο Αντσελότι, ή στη Γιουνάιτεντ, που προτίμησε εντέλει τον Έρικ τεν Χαχ.

Όταν ρωτήθηκε από τηn ισπανική εφημερίδα Marca σχετικά με την ένταξη σε κάποια από αυτές τις ομάδες στο μέλλον, ο Αργεντινός είπε: “Το ποδόσφαιρο είναι “χρονισμός”. Αυτές είναι οι στιγμές για να γίνει αυτός ο γάμος. Μερικές φορές είναι απλώς θέμα χρόνου. Δεν πιστεύω ότι τα τρένα περνούν μόνο μία φορά. Νομίζω ότι μερικές φορές πρέπει να έχεις την απαραίτητη υπομονή και να ξέρεις πώς να περιμένεις“.

«Το «timing» το χειρίζεται το ποδόσφαιρο, είναι αλήθεια ότι το όνομά μου συνδέθηκε πάντα με μεγάλους συλλόγους», πρόσθεσε. «Σέβομαι πολύ τους επαγγελματίες και μου είναι δύσκολο να πουλήσω τον εαυτό μου, αυτό είναι δουλειά για σένα. Είναι ένα καλό στάδιο για να αξιοποιήσεις όλες αυτές τις εμπειρίες και να έχεις ένα όραμα από άλλο μέρος»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.