ΠΣΖ – Ναντ : Στην Παρί Σεν Ζερμέν το Σούπερ Καπ

Στο επίσημο ντεμπούτο του Κριστόφ Γκαλτιέ στον πάγκο της η ΠΣΖ επικράτησε της Ναντ με σκορ 4-0 στον τελικό του Σούπερ Καπ που διεξήχθη στο Τελ Αβίβ κι άρχισε με υποσχέσεις τη σεζόν.

Άκρως ελκυστική είναι η “νέα φορεσιά” της ΠΣΖ που της ράβει ο Κριστόφ Γκαλτιέ. Στον τελικό του Σούπερ Καπ Γαλλίας, οι Παριζιάνοι ήταν εξαιρετικοί στην επίθεση απέναντι στη Ναντ παρότι δεν είχαν στη διάθεση τους τον Κιλιάν Εμπαπέ. Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ μερίμνησαν για να πάνε αυτοί και οι συμπαίκτες τους στα αποδυτήρια με το τέλος του ημιχρόνου προηγούμενοι με διαφορά δύο τερμάτων. Ο Αργεντινός, που αναδείχθηκε MVP του τελικού, άνοιξε από μπαλιά του Βραζιλιάνου το σκορ στο 22ο λεπτό, ενώ στις καθυστερήσεις ο Νεϊμάρ με φανταστική εκτέλεση φάουλ “έγραψε” το 2-0.

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας είχε δει τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα να πραγματοποιεί καταπληκτική επέμβαση σε φαλτσαριστό σουτ του Λουντοβίκ Μπλας για να εμποδίσει τα “καναρίνια” να πάρουν προβάδισμα στο σκορ.

Η ΠΣΖ επέκτεινε την κυριαρχία της και στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας ωστόσο κατεβάσει ρυθμούς. Πραγματοποίησε το 3-0 με τακουνάκι του Σέρχιο Ράμος στο 57ο λεπτό, ενώ ο Νεϊμάρ με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 81ο λεπτό.

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ άρχισε τη θητεία του στον πάγκο της ΠΣΖ με τρόπαιο και εμφάνιση ακόλουθη των προσδοκιών που υπάρχουν στο σύλλογο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.