Ρονάλντο: Ο λόγος που έφυγε από την Μπαρτσελόνα, ο πατέρας Μοράτι και ο Μπενζεμά

Ο Βραζιλιάνος θρύλος Ρονάλντο αποκαλύπτει την αλήθεια για τη μετακίνησή του στην Ίντερ από την Μπαρτσελόνα και ελπίζει οι νερατζούρι να κατακτήσουν ξανά το Scudetto.

Ο Ρονάλντο έδωσε συνέντευξη στο Sky Sport Italia από τη Μαδρίτη. Ο πρόεδρος των Βαγιαδολίδ και Κρουζέιρο παραδέχεται ότι ελπίζει να ακολουθήσει τα βήματα των πρώην Προέδρων του, Μάσιμο Μοράτι και Φλορεντίνο Πέρεθ. «Ως πρόεδρος, πρέπει να κάνω σημαντικά πράγματα, αλλά κατά τη διάρκεια της καριέρας μου ως ποδοσφαιριστής, είχα πολλούς σπουδαίους δασκάλους, από τον Μοράτι, που ήταν σαν πατέρας για μένα, και τον Φλορεντίνο Πέρεθ».

Ο Ρονάλντο εντάχθηκε στην Ίντερ το 1997 από την Μπαρτσελόνα και παρέμεινε στον σύλλογο μέχρι το 2002, όταν πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σκόραρε 59 γκολ σε 99 παιχνίδια με τους Νερατζούρι, αλλά δύο σοβαροί τραυματισμοί στο γόνατο επηρέασαν το χρόνο του στο Μιλάνο.

«Είχα καταλήξει σε συμφωνία για παράταση με την Μπαρτσελόνα, αλλά μετά από τέσσερις ημέρες, ο πρόεδρος μου τηλεφώνησε για να πει ότι ήταν αδύνατο να προχωρήσω. Είπα ότι ήμουν ελεύθερος να διαπραγματευτώ με άλλους συλλόγους και η Ίντερ έσπευσε να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσής μου. Η Serie A ήταν το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Η κούρσα για τον τίτλο είναι τόσο καλή αυτή τη σεζόν. Νομίζω ότι η Ίντερ παίζει καλύτερα και ελπίζω να κερδίσει ξανά. Για το Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί. Δεν είναι σε σπουδαία στιγμή, αλλά είναι συγχρονισμένοι με αυτόν τον ανταγωνισμό και ο Αντσελότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο.

Τέλος αναφέρθηκε και αποθέωσε τον Καρίμ Μπενζεμά και τον έχρισε φαβορί για την κατάκτηση της χρυσής μπάλας. «Ο Καρίμ Μπενζεμά αξίζει τη Χρυσή Μπάλα. Το λέω πολλά χρόνια και με επικρίνουν γι’ αυτό, αλλά του αξίζει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.