Ιμπαγάσα: “Ο Φορτούνης δίπλα στα νέα παιδιά”


Ο Αριέλ Ιμπαγάσα μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού Β’ με 2-0 επί των Τρικάλων για τη Super League 2, κάνοντας φυσικά αναφορά και στην επιστροφή με γκολ του Κώστα Φορτούνη.

Αναλυτικά ο προπονητής του Ολυμπιακού Β΄είπε:

“Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη μετά την ήττα στη Θεσσαλονίκη. Είναι σημαντικό να κερδίζεις μετά από ήττα γιατί σου κάνει καλό κυρίως ψυχολογικά. Αυτό έπρεπε να γίνει να «σηκωθούμε» γρήγορα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν βγάλαμε μεγάλη ένταση, δεν είχαμε πολύ ρυθμό. Παρόλα αυτά ελέγξαμε το ματς. Το γκολ προήλθε από μία φάση που πάμε να πρεσάρουμε ψηλά, η μπάλα πάει στα πόδια του Φορτούνη και από εκεί και πέρα ο Κώστας κάνει αυτό που μας έχει συνηθίσει, να τελειώνει τη φάση με πολύ ωραίο γκολ.

Το δεύτερο γκολ θα έπρεπε να έχει έρθει πιο νωρίς, έχουμε καθυστερήσει να καθαρίσουμε το ματς. Με το ξεκίνημα του β’ μέρους μείναμε με παίκτη λιγότερο αλλά παρόλα αυτά η ομάδα στεκόταν πολύ καλά τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Μετά το δεύτερο γκολ ηρεμήσαμε και μπορούσαμε να πετύχουμε τουλάχιστον ένα ακόμα”.

Για την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη: “Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί επέστρεψε, ήταν καλά, σκόραρε. Ήρθε να παίξει με την U23 κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά, να βλέπουν έναν τέτοιον παίκτη να αγωνίζεται μαζί τους και να παίρνουν πράγματα από εκείνον”.

Για τη συνέχεια: “Συνεχίζουμε τη δουλειά, το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο ματς εκτός έδρας με την ΑΕΛ. Ο στόχος είναι πάντα η βελτίωση, αυτό είναι το πρόγραμμά μας. Σε κάθε ματς να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.