Mονπελιέ – Στρασβούργο 1-0: Πρόκριση με… άγχος (hls)

Με γκολ του Μιχάιλo Ρίστιτς στο 20ο λεπτό, η Μονπελιέ επικράτησε 1-0 του Στρασβούργου στο "Σταντ Ντε Λα Μοσόν" και προκρίθηκε στη φάση των "16" του Κυπέλλου Γαλλίας.

Με γκολ του Μιχάιλo Ρίστιτς στο 20ο λεπτό, η Μονπελιέ επικράτησε 1-0 του Στρασβούργου στο “Σταντ Ντε Λα Μοσόν” και προκρίθηκε στη φάση των “16” του Κυπέλλου Γαλλίας.

Οι φιλοξενούμενοι αντιμετώπισαν την Μονπελιέ δίχως τον προπονητή τους, Ζουλιάν Στεφάν, ο οποίος ταλαιπωρείται από τον κορωνοϊό και είδαν το Ρίστιτς με δυνατό σουτ στο 20ο λεπτό να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας τους.

Στο 45ο λεπτό, το Στρασβούργο κέρδισε πέναλτι μετά από προσπάθεια του Γκαμέιρο και χέρι του Κότσα, ο Ντιαλό ανέλαβε την εκτέλεση του και έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία του Μπερτό.

Στο δεύτερο μέρος το Στρασβούργο πίεσε τους γηπεδούχους και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, ωστόσο η ανούσια κατοχή μπάλας δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα και το φινάλε του αγώνα βρήκε τους παίκτες της Μονπελιέ να πανηγυρίζουν για την πρόκριση τους στην επόμενο φάση του Κυπέλλου Γαλλίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.