Μενότι: “Ο Μέσι μπορεί να παίζει μέχρι τα 40!

Στην κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από τον Λίο Μέσι, αλλά και στον επαγγελματισμό που δείχνει ο σταρ της Παρί Σεν Ζεμέν αναφέρθηκε ο γενικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων της Αργεντινής, Λουίς Σέζαρ Μενότι.

Στην κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από τον Λίο Μέσι, αλλά και στον επαγγελματισμό που δείχνει ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν αναφέρθηκε ο γενικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων της Αργεντινής, Λουίς Σέζαρ Μενότι.

«Το βραβείο που κέρδισε το αξίζει και με διαφορά, πρέπει να εφεύρουν κάποιον για να τον ανταγωνιστεί. Ήταν πολύ ξεκάθαρο, δεν υπήρχε αμφιβολία ότι επρόκειτο να το κερδίσει και έχω την αίσθηση ότι το κέρδισε με πολύ μεγαλύτερη διαφορά από αυτή που ειπώθηκε. Θυμήθηκα κάτι που συνέβη πριν από πολύ καιρό με τον Γιόχαν Κρόιφ, που είπε, όταν ο Μέσι κέρδισε την τρίτη «Χρυσή Μπάλα» του, ότι θα κερδίσει την τέταρτη, την πέμπτη, την έκτη και την έβδομη. Είχε δίκιο», σχολίασε ο Μενότι.

Αναφορικά με την παρουσία του Μέσι στην Εθνική Αργεντινής, ο Μενότι τόνισε:

«Η ηρεμία που έχει είναι αισθητή, γιατί υποστηρίζεται από την επιτυχία του στην εθνική ομάδα της Αργεντινής. Η εθνική ομάδα έχει τον Μέσι, ο οποίος τώρα νιώθει πολύ κοντά στο τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, γιατί αυτό θα είναι μάλλον το τελευταίο του Παγκόσμιο Κύπελλο. Υποθέτω ότι μπορεί να παίζει μέχρι τα 40 του, γιατί έχει εντυπωσιακή υγεία και φροντίζει πολύ τον εαυτό του, αλλά αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο γι’ αυτόν είναι πολύ ιδιαίτερο. Θα ήθελα το Παγκόσμιο Κύπελλο να γίνει σε έναν μήνα. Έχουμε μια ομάδα με παίκτες έτοιμους να παίξουν σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο τώρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.