Παραμένει στη φυλακή για σεξουαλικά εγκλήματα ο ιδιοκτήτης της Μπεϊτάρ

Παρατείνεται με απόφαση δικαστηρίου του Ισραήλ, η κράτηση κατά οκτώ ημέρες, του ιδιοκτήτη, μιας από τις κορυφαίες ομάδες ποδοσφαίρου της χώρας.

Σύμφωνα με μια ερευνητική αναφορά στο Channel 13, ο Μόσε Χογκέγκ, προσπάθησε να ασελγήσει σε ένα μοντέλο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε, σε ένα περιστατικό που στη συνέχεια καλύφθηκε με τη βοήθεια του πράκτορα μοντέλων Όμρι Γιάρι.
Η έρευνα οδήγησε σε υποψίες ότι ο ιδιοκτήτης της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, είχε διαπράξει πολλαπλά σεξουαλικά αδικήματα. Αστυνομική πηγή ανέφερε επίσης ότι η δημοσίευση των υποψιών σε βάρος του μπορεί να φέρει στο προσκήνιο περισσότερα θύματα.

Τα αδικήματα φέρεται να έλαβαν χώρα σε εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από τον Χογκέγκ, στις οποίες είχαν παρευρεθεί ανήλικοι. Επίσης την Τετάρτη, ο εβραϊκός ειδησεογραφικός ιστότοπος «Ynet» ανέφερε ότι ο Χογκέγκ φέρεται να κινηματογράφησε κρυφά, πολλαπλά περιστατικά με χρήση ναρκωτικών και σεξουαλικών σχέσεων με διαφορετικές γυναίκες, σε ένα μυστικό τριώροφο διαμέρισμα 15.000 δολαρίων το μήνα που νοίκιαζε για τη χρήση του ίδιου και των φίλων του στην πολυτελή γειτονιά «Park Tzameret» στο Τελ Αβίβ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.