Παπακώστας: “Προσόν η ταχύτητα μας”

Ο Γιώργος Παπακώστας σχολίασε την ποιότητα, αλλά και την ταχύτητα που διαθέτει η Εθνική Νεανίδων.

Η ταχύτητα είναι το μεγαλύτερο προσόν της Εθνικής Νεανίδων, σύμφωνα με τον τεχνικός της ομάδας Γιώργο Παπακώστα.

Παράλληλα ο Έλληνας προπονητής σχολίασε την ήττα από τη Βουλγαρία (2-0), αλλά και την προβιβασμό στη League A του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων, ο οποίος ισοδυναμεί με πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης που εξασφάλισε η Εθνική Ομάδα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ:

Για το παιχνίδι με τη Βουλγαρία: “Θα ήθελα να σταθώ στο τελευταίο παιχνίδι με τη Βουλγαρία, στο οποίο οι δύο ομάδες αγωνιστήκαμε για την πρωτιά του ομίλου. Και ναι μεν επιστρέφουμε χαρούμενοι για την πρόκριση, το αποτέλεσμα ωστόσο μας αφήνει μια πικρία γιατί δεν αποτυπώνει την αληθινή εικόνα του ματς. Παρότι ξέραμε ότι και με ισοπαλία θα ήμασταν πρώτοι, θέλαμε τη νίκη και αγωνιστήκαμε γι αυτήν. Στο πρώτο ημίχρονο και ειδικά στο πρώτο 20λεπτο δείξαμε τις διαθέσεις μας και κυριαρχήσαμε, ενώ στο δεύτερο υπήρχε ισορροπία. Ωστόσο σε μια δική μας αμυντική αδράνεια, μας έκαναν τη ζημιά με το πρώτο γκολ σε μια γρήγορη αντεπίθεση. Μετά χάλασε η ψυχολογία μας και δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε, αντιθέτως δεχθήκαμε και δεύτερο τέρμα. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα αυτό μας αδικεί και ότι σαφώς αξίζαμε κάτι καλύτερο”.

Για την πρόκριση στην League A: “Είμαστε χαρούμενοι όλοι στην ομάδα, γιατί μια πρόκριση είναι πάντα μια επιτυχία. Προσωπικά με χαροποιεί ιδιαίτερα και η αγωνιστική μας εικόνα, καθώς δείξαμε ότι διαθέτουμε καλή τεχνική, ενώ και στο physical κομμάτι ήμασταν καλοί. Αν όμως θα πρέπει να απομονώσω κάποιο στοιχείο, θα αναφερθώ στην ταχύτητα, που ήταν το μεγαλύτερο προσόν μας σε αυτό το τουρνουά. Ήμασταν ιδιαίτερα γρήγοροι κι από εκεί απορρέουν τα πολλά γκολ που σημειώσαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια με το Καζακστάν και τη Λιθουανία. Η ομάδα έχει ταλέντο και πολλά κορίτσια μπορούν να εξελιχθούν και να διακριθούν στο μέλλον”.

Για την επόμενη φάση στο League A: “Από δω και μπρος τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα, αφού στην επόμενη φάση συμμετέχουν μόνον ομάδες της League A, που είναι σαφώς ισχυρότερες. Χρειάζεται λοιπόν καλή προετοιμασία και μεγαλύτερη προσοχή και συγκέντρωση στους αγώνες. Όμως ένα είναι βέβαιο, ότι μπορούμε να βγούμε κερδισμένοι και με περισσότερες εμπειρίες, ανεξάρτητα με το που θα φτάσουμε. Γνωρίζουμε ότι διαθέτουμε καλή ομάδα, αλλά ταυτόχρονα είμαστε προσγειωμένοι. Σημασία έχει να συνεχίσουμε να προοδεύουμε και μας δίνεται μια ευκαιρία να το πετύχουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.