Κυριαζής: “Ομάδα με εμπειρία η Σλοβενία”

Ο Γιώργος Κυριαζής αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Εθνικής Γυναικών με την Σλοβενία και θεωρεί ποιοτικό το ρόστερ του αντιπάλου.

Εμπειρία και ποιότητα είναι τα δύο σημεία που χαρακτηρίζουν την Σλοβενία, σύμφωνα με τον Γιώργο Κυριαζή. Το ομοσπονδιακό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει τη Τρίτη (26/10, 20:00) στη Λάρισα την Σλοβενία και θέλει μια ακόμα νίκη ύστερα από το Καζακστάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Καζακστάν: “Στον αγώνα με το Καζακσταν αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο διαφορετικό από τον πρώτο αγώνα, πολύ πιο διαβασμένο και αποφασισμένο να διεκδικήσει την νίκη, που αγωνίστηκε με ένταση και πάθος για το αποτέλεσμα. Παρ΄ όλα αυτά, εμείς ακολουθήσαμε το πλάνο μας πιστά, παίξαμε γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο δημιουργοντας και σε αυτόν τον αγώνα πολλές ευκαιρίες για γκολ. Είχαμε την υπεροχή και τον έλεγχο του ματς καθ’ ολη τη διάρκειά του. Το σκορ είναι πλασματικό, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι πετύχαμε αυτό για το οποίο πήγαμε εκεί, τη νίκη”.

Για το ματς με την Σλοβενία: “Ο αγώνας με τη Σλοβενία θα είναι πολύ διαφορετικός. Ο αντίπαλος αυτός διαθέτει ποιοτικά χαρακτηριστικά και μεγαλύτερη εμπειρία. Πρόκειται για μία ομάδα την οποία η Γαλλία χρειάστηκε να φτάσει στις καθυστερήσεις για να καταφέρει να τη νικήσει με σκορ 3-2. Η Σλοβενία έχει ως στόχο την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Εμείς από την πλευρά μας θα επιδιώξουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση η οποία να συνοδεύεται και από θετικό αποτέλεσμα. Σκοπός μας είναι να στερήσουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε από τις ομάδες που διεκδικούν τη δεύτερη θέση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.