ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 1-1: Συνεχίζουν αήττητοι! (vids)

Σε καταπληκτικό παιχνίδι για την 4η αγωνιστική, ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ μοιράστηκαν από ένα βαθμό στο τελικό 1-1!

Οι δύο αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος, ΠΑΣ και ΟΦΗ αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Αμφότερες ήθελαν να συνεχίσουν αήττητες στο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν κλείστηκαν στις άμυνες τους αλλά έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο!

Ο ΠΑΣ μάλιστα δεν είχε δεχτεί γκολ μέχρι το συγκεκριμένο ματς και θα μπορούσε να γράψει ιστορία!

Στο 4ο λεπτό οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά με τον δραστήριο Μορέιρα! Το σουτ που επιχείρησε μακριά έξω από την περιοχή δεν προβλημάτισε τον Επασί που είδε την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί του δοκάρι.

Ο ΟΦΗ βρέθηκε ουσιαστικά για πρώτη φορά στην περιοχή του ΠΑΣ στο ένατο λεπτό!

Ο Λάμπρου βρέθηκε στην περιοχή στην προσπάθεια του ν΄αποφύγει τον Εραμούσπε και ο διαιτητής αρχικά άφησε το ματς να συνεχιστεί. Αφού συμβουλεύτηκε το VAR, καταλόγισε πέναλτι.

Ο Νέιρα εκτέλεσε στο 12 και έκανε το 0-1 για τους Κρητικούς! Τρίτο γκολ για τον Νέιρα στο πρωτάθλημα που στον πανηγυρισμό του έδειξε την Κρήτη, δείχνοντας την στήριξή του στους ανθρώπους που υποφέρουν από τον σεισμό.

Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά, παρά το γρήγορο γκολ του ΟΦΗ, κατάφερε να βρει γρήγορα την καλή της ψυχολογία. Ο Μιλιντσεάνου εκτέλεσε φάουλ στο 16 με τη μπάλα να περνάει για λίγο άουτ!

Τρία λεπτά αργότερα χάθηκε άλλη μια καλή στιγμή! Ο Εραμούσπε έκανε τη σέντρα, ο Κάργας πήρε καλή κεφαλιά αναγκάζοντας τον Επασί σε εξαιρετικά δύσκολη επέμβαση!

Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια προσπαθούσαν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα και να βγουν μπροστά με αξιώσεις. Στο 20 οι Κρητικοί έχασαν φοβερή διπλή ευκαιρία με Φαν Ντάιντεν και Ντουρμισάι να μην μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα και να κάνουν το 2-0!

Ο ΠΑΣ απειλούσε και έψαχνε το γκολ που τελικά ήρθε στο 22!

Ο Μορέιρα έβγαλε ΚΑΤΑΠΛΗΤΙΚΗ κάθετη μπαλιά στον άξονα για τον Μιλιντσεάνου, αυτός έφερε τη μπάλα στο αριστερό και με ωραίο σουτ νίκησε τον Επασί για το 1-1!

Ο Ντουρμισάι μετά από πάσα του Μαρινάκη πλάσαρε αδύναμα τον Λοντίγκιν που δεν δυσκολεύτηκε ενώ στο 34 ο ΠΑΣ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι.

Φοβερή πάσα του Μορέιρα για τον Μιλιντσεάνου αριστερά, αυτός έκανεεξαιρετική πάσα για τον Σνάιντερ που βρέθηκε στο έδαφος στην προσπάθεια του με τον Γιαννούλη και οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι! Ο Αγγελάκης σε συνεννόηση με το VAR, αποφάσισε να αφήσει το ματς να συνεχιστεί.

Η τελευταία καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ανήκει στον ΟΦΗ. Ο Λάμπρου έκανε ωραία κίνηση από τα αριστερά, γύρισε στον Φαν Ντάιντεν όμως έδιωξαν οι αμυντικοί του ΠΑΣ. Έπειτα η μπάλα έφτασε στον Νέιρα που έκανε μαγική προσπάθεια αποφεύγοντας πολλούς παίκτες και κέρδισε το κόρνερ!

ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΠΑΣ ΣΤΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο να πάρει το “¨τρίποντο”!

Από το 45 μέχρι το 60 δεν είναι υπερβολή να πούμε πως έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο!

Ο ΠΑΣ απειλούσε χωρίς όμως να μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 56 ο καταπληκτικός Σάλιακας έκανε τη σέντρα, ο Κάργας πήρε την κεφαλιά και είδε τη μπάλα να περνάει για λίγο άουτ!

Στο 60 έγινε η ευκαιρία του ματς! Ο Πίρσμαν με τακουνάκι βρήκε στην κίνηση τον Εραμούσπε, αυτός γύρισε στον Περέα που δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του για να σκοράρει η μπάλα έφτασε στον Μορέιρα που πλάσαρε αλλά ο Επασί έκανε την επέμβαση του αγώνα!

Το κερδισμένο κόρνερ εκτέλεσε ο Σάλιακας ο Κάργας πήρε μια ακόμη κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ!

Μετά το 60 ο ΟΦΗ κατάφερε να ισορροπήσει τον ρυθμό του αγώνα και την “καταιγίδα ΠΑΣ”.

Στο 72 η ομάδα του Νίκου Νιόπλια είδε δοκάρι με τον Ντουρμισάι που σούταρε από μεγάλη απόσταση και ανάγκασε τον Λοντίγκιν να παραχωρήσει το κόρνερ!

Στο 79 ο Φαν Ντάιντεν με σουτ δεν προβλημάτισε τον πορτιέρε του ΠΑΣ ενώ ένα λεπτό αργότερα ο ΠΑΣ άγγιξε το γκολ!

Ο Μορέιρα έκανε το σουτ με τους γηπεδούχους να δείχνουν πως υπήρξε χέρι, ο Τριάδης γύρισε και πριν η μπάλα φτάσει στον Σνάιντερ ο Μαρινάκης έδιωξε σε κόρνερ!

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1.

Ο ΟΦΗ έκανε ρεκόρ με τις 4 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα! Πλέον συμπλήρωσε 11 αγώνες πρωταθλήματος χωρίς ήττα.

ΠΑΣ Γιάννινα: (4-4-2) Λοντίγκιν, Πέερσμαν, Κάργας, Σάλιακας, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ντομίγκεθ, Μορεϊρα, Σναϊντερ, Περέα(94΄Λιάσος) και Μιλιντσεάνου(78΄Τριάδης).

ΟΦΗ:(4-3-3) Επασί, Γιαννούλης, Πασαλίδης(56΄Πασαλίδης 66 Κοροβέσης), Βούρος, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης(66΄Ντε Γκούζμαν), Γκαγιέγος, Νέιρα(83΄Σελίμοβιτς), Ντουρμισάι, Φαν Ντάιντεν(84΄Γρίβας), Λάμπρου

Διαιτητές: Άγγελος Αγγελάκης, Παναγιώτης Σακκάς, Τιμολέων Γεωργακόπουλος

4ος Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος

Κίτρινες: Μπαλογιάννης, Πασαλίδης, Γκαγέγκος,


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.