Έρικσεν: Καθοριστικό ραντεβού για το μέλλον του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κρίστιαν Έρικσεν θα υποβληθεί σε ιατρική εξέταση από Δανό καρδιολόγο τον επόμενο μήνα, ελπίζοντας να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

Ο Έρικσεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Μιλάνο και χαλαρώνει με την οικογένειά του περιμένοντας να δει αν μπορεί να ξαναρχίσει την επαγγελματική του καριέρα μετά το συγκλονιστικό περιστατικό στο Euro. Ο Δανός διεθνής κατέρρευσε στα τελευταία λεπτά του εναρκτήριου αγώνα με τη Φινλανδία στο στάδιο Parken, του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι Δανοί γιατροί επιβεβαίωσαν ότι ο Έρικσεν υπέστη καρδιακή ανακοπή και είχε εμφυτευθεί απινιδωτής, πράγμα που σημαίνει ότι η καριέρα του στη Serie A θα μπορούσε να τελειώσει εάν το ICD είναι μόνιμο.

Η Gazzetta dello Sport αναφέρει ότι σε λίγες μέρες επιστρέφει στην Οντένσε και σε περίπου ένα μήνα, θα κάνει έναν έλεγχο με τους Δανούς καρδιολόγους που κρατούν τον φάκελό του από τον Ιούνιο. Οι Δανοί γιατροί βρίσκονται σε συνεχή επαφή με το ιατρικό προσωπικό των “νερατζούρι” και η συνάντηση τον επόμενο μήνα θα μπορούσε να είναι καθοριστική για να μάθει πότε ο Έρικσεν θα μπορέσει να ξαναρχίσει προπονήσεις. Η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι θα μπορούσε να ξαναρχίσει ατομική προπόνηση, με το ποδήλατο, να τρέχει γύρους και να κάνει ατομικές προπονήσεις σε αθλητική εγκατάσταση κοντά στο σπίτι του. Αλλά αν ο απινιδωτής δεν αφαιρεθεί, ο Έρικσεν δεν θα μπορεί να παίξει στην Ιταλία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.