Ελλάδα – Σουηδία: Τα εισιτήρια της αναμέτρησης

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα - Σουηδία (8/9, 21:45μ.μ).

Ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα σταδιακά ύστερα από δύο χρόνια απουσίας λόγω του κορωνοϊού και οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την Εθνική από κοντά. Το ομοσπονδιακό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (8/9, 21:45μ.μ) την Σουηδία, στο πλαίσιο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τα εισιτήρια:

Η Εθνική επιστρέφει στη δράση και οι φίλες και φίλοι της στο πλευρό της! Σχεδόν δύο χρόνια έχουν παρέλθει από τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της Εθνικής Ομάδας, ο οποίος διεξήχθη παρουσία φιλάθλων και η μεγάλη προσμονή των διεθνών γίνεται πραγματικότητα στο παιχνίδι με τη Σουηδία.

Αγοράστε ηλεκτρονικά το εισιτήριό σας και υποστηρίξτε την Εθνική Ομάδα στην προσπάθειά της να προκριθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ. Όλοι μαζί, στο ΟΑΚΑ, στις 8 Σεπτεμβρίου (21:45), να γιορτάσουμε τη μεγάλη επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο!

Πατήστε ΕΔΩ για να κλείσετε θέση!

Οδηγίες εισόδου στην εγκατάσταση

Η είσοδος των ενηλίκων φιλάθλων επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης το τελευταίο εξάμηνο. Η βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου rapid test, PCR ή αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) στους ενήλικες δεν θα γίνεται αποδεκτή.

Αναφορικά με τους ανηλίκους φιλάθλους, για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα. Για τους ανήλικους 12 ετών και κάτω θα επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους ηλικίας 13 έως 17 ετών και τα παιδιά 12 ετών και κάτω, που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται.

Οι φίλαθλοι οφείλουν να έχουν μαζί τους, σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, και να παρουσιάσουν όταν τους ζητηθεί, το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή τη βεβαίωση νόσησης, και το αρνητικό αποτέλεσμα σε διενέργεια τεστ για τους ανηλίκους. Ο έλεγχος για τους ενηλίκους θα γίνεται με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.