Μπαρτσελόνα: Φευγάτος ο Πιάνιτς αλλά όχι για τη Ρόμα

Η Marca αναφέρει πως ο Ζοζέ Μουρίνιο μπλόκαρε την επιστροφή του Μιραλέμ Πιάνιτς στην Ρόμα μετά τον αποτυχημένο χρόνο που έχει περάσει στην Μπαρτσελόνα.

Δεν είναι μυστικό πως ο Βόσνιος διεθνής δεν προσαρμόστηκε ποτέ στην Βαρκελώνη ερχόμενος από το Τορίνο και επιθυμεί να αποχωρήσει άμεσα από το Καμπ Νόου ύστερα από ένα χρόνο και μετά την ανταλλαγή με τον Αρτούρ Μέλο. Όπως και την περασμένη χρονιά, έτσι και φέτος, ο Πιάνιτς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρόναλντ Κούμαν και πιέζει την διοίκηση να γυρίσει στη Serie A και την ομάδα που έπαιξε από το 2011 έως το 2016.

Όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία, ο νέος τεχνικός των Ρωμαίων, Ζοζέ Μουρίνιο, απέρριψε το ενδεχόμενο επιστροφής του στον σύλλογο, την ίδια ώρα που οι τιφόζοι της Ρόμα ακόμα να τον συγχωρέσουν για την μεταγραφή του στην Μεγάλη Κυρία.

Σε περίπτωση πάντως που ο Πιάνιτς αποχαιρετήσει την Βαρκελώνη, είναι μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα που θα αγορασει τα δικαιώματα του είναι τα 15 εκατομμύρια που αμείβεται ετησίως. Η Μπαρτσελόνα γνωρίζει πως δεν θα πάρει 45 εκατομμύρια για τον Πιάνιτς στην αγορά και ψάχνει τρόπο να τον ξεφορτωθεί με την μορφή δανεισμού. Το συμβόλαιο του 31χρονου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.
.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.