Λύρατζης: “Μας έλειψε το γκολ” (vid)

"Βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν και υπάρχει κούραση, αλλά παρ όλα αυτά σήμερα μας έλειψε το γκολ", τόνισε μεταξύ άλλων ο Λύρατζης του ΠΑΟΚ μετά το τελικό 0-0 με τον Παναθηναϊκό

Με τέσσερα νέα πρόσωπα από την ομάδα της Κ19 αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής των play off με τον Παναθηναϊκό. Ο Λευτέρης Λύρατζης ήταν ένα εξ αυτών και αναφέρθηκε τόσο στην συνολική προσπάθεια της ομάδας του, όσο και στον επερχόμενο επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Οι δηλώσεις του Λύρατζη: “Ήταν ένα ισοροπημένο παιχνίδι. Είχα αρκετό καιρό να αγωνιστώ και προσπάθησα να μπω όσο το δυνατό συντομότερα στο πνεύμα και θεωρώ πως έκανα το καλύτερο δυνατό. Είναι πολύ σηματικό ότι πήραμε το θετικό αποτέλεσμα για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Προσπαθούμε να παίξουμε σφιχτά στην άμυνα και να σκοράρουμε σε αντεπιθέσεις. Σήμερα δεν ήρθε το γκολ, αλλά πλέον στρέφοθυμε την προχή μας στον ημιτελικό με την ΑΕΚ. Είμαστε πιο αποτελεσματικοί πια, απλά σε κάποια παιχνίδια αυτό δεν μας βγήκε. Στις προπονήσεις δουλεύουμε σκληρά και μας βγαίνει ένα καλό πρόσωπο”.

Ερωτηθείς για τον ημιτελικό με την ΑΕΚ, ο Λύρατζης είπε: “Είμαστε κουρασμένοι αλλά βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν και θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση. Είμαι καλά και θα τα καταφέρω να παίξω εφόσον με χριεαστεί ο προπονητής μου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.