Καρλίτος: «Χαρίσαμε το δεύτερο ημίχρονο στην ΑΕΚ» (vid)

Ο Καρλίτος τόνισε ότι είναι περήφανος για τους συμπαίκτες του και την δουλειά που γίνεται στον Παναθηναϊκό, αλλά το αποτέλεσμα στο ντέρμπι δεν δικαίωσε την ομάδα του.

Στεναχωρημένος και ψυχολογικά πιεσμένος, όπως ο ίδιος αυτοχαρακτηρίστηκε, ήταν ο Καρλίτος για την ισοπαλία στο αθηναϊκό ντέρμπι, ΑΕΚ-Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Ο επιθετικός του «τριφυλλιού» υποστήριξε ότι η ομάδα του «χάρισε» το δεύτερο ημίχρονο στην ΑΕΚ, παίζοντας ολοκληρωτικά στην άμυνα της.

Οι δηλώσεις του Καρλίτος: « Είμαι στεναχωρημένος και πιεσμένος για το αποτέλεσμα. Δεν θέλω να ψάξω για δικαιολογίες, αλλά κατά την άποψη μου, «χαρίσαμε» το δεύτερο ημίχρονο στην ΑΕΚ. Αν στο 90′ το σκορ ήταν ισοπαλία και σκοράραμε ένα γκολ, όλα θα ήταν καλά για τον Παναθηναϊκό. Συνέβη, όμως, το αντίθετο και δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου και την δουλειά που κάνουμε, αλλά το αποτέλεσμα δεν δικαιώνει αυτή την προσπάθεια. Μπορεί να υπάρχουν και άλλα παιχνίδια και θα παλέψουμε για την νίκη, ώστε να ανεβούμε στην βαθμολογία, αλλά σήμερα δεν τελειώσαμε την δουλειά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.