Σάσα: “Έπρεπε να αντιδράσουμε” (vid)

Στην αντίδραση της ομάδας του μετά την ήττα από την ΑΕΚ, στάθηκε ο Λούκας Σάσα λίγο μετά το νικηφόρο 2-1 του Άρη στην Αθήνα επί του Παναθηναϊκού

Για τον Λούκας Σάσα ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα του κατάφερε να σταθεί “όρθια” σε μία δύσκολη έδρα και να αντιδράσει μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Το 2-1 των “κιτρινόμαυρων” επί του Παναθηναϊκού ήταν πολύ σημαντικό, αλλά όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος, ακόμη δεν τελείωσε τίποτα.

“Η σημερινή νίκη ήταν σπουδαία για εμάς. Προερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα και την ήττα από την ΑΕΚ αν και γενικά η εικόνα μας στην διάρκεια της σεζόν ήταν καλή. Όταν όμως χάνεις όπως χάσαμε εμείς στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής είναι πολύ κακό”, είπε στην αρχή των δηλώσεων του ο Σάσα και συνέχισε λέγοντας: “Είχαμε αρκετή πίεση για να παίξουμε καλά, έπρεπε να κερδίσουμε και είναι πολύ σημαντικό ότι τα καταφέραμε και φεύγουμε απόλυτα ικανοποιημένοι. Μετά το πρώτο ημίχρονο όταν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αντιδράσαμε, δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες και ανατρέψαμε το αποτέλεσμα. Είναι νωρίς να πανηγυρίσουμε ακόμη καθώς απομένουν έξι παιχνίδια. Είναι σημαντικό ότι αυξήσαμε την διαφορά μας από τον Παναθηναϊκό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.