Τίτλος στο ποδόσφαιρο για το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Η ομάδα ποδοσφαίρου του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στέφθηκε πρωταθλήτρια στο τουρνουά 5x5 της 6ης Πανελλήνιας Φοιτητικής Πανεπιστημιάδας που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο STAR.

Η ομάδα ποδοσφαίρου του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στέφθηκε πρωταθλήτρια στο τουρνουά 5×5 της 6ης Πανελλήνιας Φοιτητικής Πανεπιστημιάδας που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο STAR.

Στον τελικό της διοργάνωσης, το ΕΜΠ νίκησε 4-2 το Πανεπιστήμιο Αθηνών και έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου των νικητών βρέθηκε το ΤΕΙ Θεσσαλίας (επικράτησε 3-2 του Πανεπιστημίου Πατρών).

Από δύο τέρματα για το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο σημείωσαν οι Γιώργος Παπαλουκάς και Δημήτρης Τάλιουρας, ενώ για το Πανεπιστήμιο Αθηνών σκόραραν οι Δημήτρης Παπαναστασίου και Άγγελο Κάππος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θοδωρής Σταματόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ (Βαγγέλης Ζορμπάς): Δελαγραμμάτικας Γιάννης, Αποστόλου Γιάννης, Τάλιουρας Φίλιππος, Τάλιουρας Δημήτρης, Μπογοστάν Κλεάνθης, Ευταξίας Δημήτρης, Σαμιώτης Δημήτρης, Παπαλουκάς Γιώργος.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (Σωτήρης Μαριόλης): Χαρίσης Σωτήρης, Κεχαγιάς Κώστας, Καραίνδρος Γιώργος, Καραίνδρος Δημήτρης, Καπίτος Άγγελος, Τουγουτζόγλου Θεολόγος, Σταυρακόπουλος Χαράλαμπος, Παπαναστασίου Δημήτρης.

Το Κύπελλο STAR κατέκτησε το Πανεπιστήμιο Κρήτης (νίκησε 3-1 στα πέναλτι το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, κανονικός αγώνας 2-2), ενώ στο τουρνουά επίδειξης των γυναικών πρώτευσε το ΤΕΙ Θεσσαλίας με τη νίκη 1-0 επί της Μικτής Πανεπιστημίων Αθηνών.

Πρώτος σκόρερ του τουρνουά αναδείχθηκε ο Φίλιππος Τάλιουρας του Εθνικού Μετσόβιο Πολυτεχνείου και πολυτιμότερος παίκτης (MVP) ο Ιωάννης Αποστόλου του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.